Імміграція до Манітоби
-
Подав тиждень тому заявку на вклеювання візи дитині в новий паспорт. Все робив згідно відео. Минув тиждень – тиша, аплікація в стані обробки, паспорт не вимагають. Ми за місяць хотіли виїхати з Канади ненадовго. Тобто питання термінове. Підкажіть будь ласка, чи можна кудись звернутися, щоб якось прискорити, чи дізнатися може у них якісь питання є? Дякую
-
У мене є новий паспорт Ось моє перше повідомлення стосовно ситуації там описано все кратко t.me/uccmb/207402
-
Це ж Канада. Тут щось буває швидко? Вибачте. Зателефонуйте їм, але щось не віриться, що це може бути швидко
-
Пошукайте в чаті, я їм не телефонувала
-
А можете поділитись номером телефону будь ласка
-
Поділіться досвідом , будь ласка, скільки можна чекати дозволу від офіцера на зміну роботи на етапі очікування провінційної номінації
-
Всім привіт, чи робив хтось довідку про несудимість з Іспанії? Не знайшла в пошуку за Іспанію
-
Повторний екзамен має бути за їхній рахунок
-
10 днів, мені відповіли за 2
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка щодо заповнення аплікації на новий ворк перміт (платний), подавала ще до 31.03 і отримала сьогодні вп до тієї ж дати,зараз хочу зробити нову аплікацію,чи потрібно все заповнювати у формі 5710 як було вперше (по відео) чи є якісь відмінності ?
-
В кінці ви якщо побачите таке, то це погодження