Імміграція до Манітоби
-
Ну ось номінацію розглядають вже більше 9 місяців. Як тільки пішов рух по аплікації вони чогось вирішили зробити реквест інфо, це ще + декілька місяців. В мене хоч паспорт до 27го року, але я вже не вірю що вони хоч в якісь осяжні терміни розглянуть ту аплікацію, а це тільки провінція. Сьогодні був таймлайн від людей які подались на 4 дні пізніше за нас і ВЖЕ отримали екопр. Тому думаю що робити коли закінчиться паспорт
-
В багатьох спрацювало. Відчиняють тому, хто стукає.
-
Сподіваюсь. А то намагався ловити слот 7 місяців і ніяк. А потім ця постанова і капець
-
Та я тисячі повідомлень перечитав. Потім пан Вес казав, що це може затримати навпаки)
-
Навіть при найгірших сценаріях ви встигаєте. Є багато людей, які подалися набагато раніше за першу дату сьогоднішнього таймлайну і ледве щойно вистраждали свою номінацію) якщо над вашою аплікацією вже працюють, справа пішла, скоро все буде
-
Я вас почув. Дякую. Бо хочу залишитися тут, повертатися нікуди. Все є для цього. Не хочеться ставати нелегалом)
-
9 місяць - найжорсткіший, це максимальна концентрація нажаханості. Забезпечте себе вітамінами групи В і старайтесь уникати думок про те, як помираєте бомжем-нелегалом в Гватемалі
-
Це тільки слова міністра. По ділу нічого зроблено не було. А ось закон ти порушуєш якщо твій статус закінчився а ти в країні ще
-
-
Ten years secondary.
-
В загальному, так.