Імміграція до Манітоби
-
💻 We are starting FREE computer classes in Ukrainian for Ukrainian seniors (55+) Available face-to-face and online, mornings, afternoons, and evenings. Immigration status in Canada does not matter. To register or learn more, please email Khrystyna Horbay at [email protected] (in Ukrainian) or [email protected] (in English) or call at 204-560-4400. 🖥 Розпочинаємо БЕЗКОШТОВНІ комп’ютерні заняття українською мовою для українських пенсіонерів (55+) Доступні заняття в класі офлайн та онлайн, вранці, вдень та ввечері. Імміграційний статус в Канаді не має значення. Щоб зареєструватися чи дізнатися більше, надішліть електронний лист Христині Горбай на [email protected] (українською) або [email protected] (англійською) або зателефонуйте за номером 204-560-4400. Можна писати мені в особисті повідомлення. Я викладач курсів. Заняття з однією групою вже успішно завершено. Студенти отримали безкоштовні ноутбуки, сертифікати та навики роботи з комп'ютером.
-
Дяка
-
Перший аеропорт
-
Будьте ласкаві друзі підкажіть будь ласка, якщо я прямую до Манітоби через Галіфакс і Торонто, в ArriveCan вказати Галіфакс? Дякую.
-
Дякую за пояснення і приділений час!
-
Всі отримують таке повідомлення. Остаточно вирішую офіцер в аеропорту
-
Дякую за відповідь, бажаю гарного дня
-
Тому що я пройшла тест і отримала відповідь Based on your answers, you will likely be allowed to enter Canada; however, the final determination will be made by a government official at the port of entry. А це не є остаточною відповіддю - так чи ні. І саме тому пишу, щоб дізнатись, чи хтось перетинав кордон з такою самою ситуацією. Щоб знати як воно є на практиці
-
Чому ви не читаєте інформацію на офіційному порталі? travel.gc.ca/travel-covid
-
Добрий вечір. Будь ласка, підкажіть, якщо я робила вакцинацію рік тому, минулого серпня і бустерну дозу поки не робила, то для Канади я буду рахуватись вакцинованої чи ні? Чи потрібен за таких обставин карантин?
-
Крута доставка їжі в Канаді, при реєстрації дає 45 доларів знижки на 3 перших замовлення. drd.sh/gw4j9NfSYBTcAWqE
-
Тут ларьок в 2 ночі не працює
-
Університет
-
Ось центр міста
-
Ото людей лякаєте тим центром міста