Імміграція до Манітоби
-
Так, ту що ви мені скидали вище.
-
Переслала повідомлення яке мені надали тут
-
Дякую за відповідь. Гадаю що зачекаю до 10 днів , можливо вони ще пришлють мені це, а це був лист просто повідомлення що додали емейл. Якщо не пришлють , напишу їм чи все окей та чи вони додали цю інформацію до мого кейсу.
-
У Вас програма SWM чи SWO ?
-
Ну, сьогодні у Вас 10й бізнес день. Може прийде ще такий лист як скидали вище. Але дивно якось. Якщо-що дайте знати, будь ласка чи є якісь зміни. В мене все інше , в мене SWO я просто повідомила, що працюю але в на новому місці, так як закінчила працювати на попередній роботі згідно встановленної дати. Про внесення емейлу взагалі нічого не йшло.
-
Ви давно подавали інформацію ?
-
Ну, нас як мінімум двоє , може хтось ще знайдеться з подібною ситуацією та поділиться досвідом. Як сказали вище , головне що ми подали інформацію.
-
Добрий день! У мене таке питання: якщо дружина головного апліканта вийшла на роботу, а аплікація знаходиться на федеральному етапі і ще не було отримання AOR, чи потрібно повідомити MPMP? Заздалегідь дякую за відповідь!
-
Пане ,Wes ! Таке питання ,якщо на федеральному етапі,будь які зміни повідомляти IRCC через веб -форму ,чи MPMP?
-
Дякую ,можете поділитись посиланням. Буду вдячна