Імміграція до Манітоби
-
Я знайомий з процедурою, мене цікавить як вони зараз видають. Не можуть вони не видавати і казати щоб ти заїхав як турист і там щось подавав онлайн , це не схоже на правдиву інформацію. Не отримати ворк перміт можно було і рік тому, якщо просто пройти повз оФіцера , бо люди часто думали що його мають їм видати обовьязково. Якщо людина не тупить та іде до офіцера то яка мотивація у офіцера не видавати йому ворк перміт? Я думаю такої немає, хочу знайти людей які пройшли цю процедуру після березня 2024
-
Дякую. Якщо я правильно зрозумів, то до 31 липня 2024 був крайній термін щоб отримати ворк перміт?
-
Доброго вечора. На сьогодні можу подати EOI. На моїй роботі ходять розмови що в вересні може бути shutdown на два тижні, ремонтні роботи. Чи матиме це негативний вплив на ЕОІ? Чи можливо зменшити негативний ефект за допомогою додаткових годин зараз і потім?
-
Доброго вечора. Намагаюся розібратися з таким питанням: дитина від першого шлюбу. Я розумію, що мені потрібно або custody agreement або щоб чоловік заповнив якусь форму?
-
минулого понеділка приїхала з дитиною, дитина перший раз, я вже маю ворк перміт. Дитина має візу куает, видану до лютого 2024 року, їй відмовили у візітор рекордс, казали програма вже не діє, та буде як турист і потрібно подаватися онлайн. тому якщо віза до лютого то відправлять робити онлайн, після нас відправили робити онлайн одну жінку. але вона ще залишалась питати, чи вийшло в ней я не знаю.
-
Wes, можна задати одне питання в особисті?
-
Зрозуміла, дякую
-
Добрий вечір. Аналогічна ситуація, але з батьком зв'язку не підтримуємо. Він громадянин країни агресора. Дитина громадянин України. + Є рішення суду, що дитина проживає з матір'ю. Як бути в цьому випадку?