Імміграція до Манітоби
-
Дуже дякую 😇
-
Тільки головний
-
Добрий вечір! Скажіть будьласка, номінація приходить тільки з імʼям головного апліканта, чи повинні світитися імʼя всіх у letter of approval?
-
Байден вийшов з гонки. Хто там ще є
-
Temporary residence.
-
Ні. Цей термін дії номінації тривалістю 6 місяців вам показує дату, до якої ви повинні подати заявку на федеральний етап. Якщо ви встигли податися в цей термін, то все ок. Надалі термін дії номінації вас не цікавить.
-
Листопад 23го теж тиша
-
Що саме отримували, AOR? Well you’re never know 🤷🏻♀️ Тут як в лотереї з тим імміграційним процесом…
-
Знаю людей що отримали листи, й подавались пізніше нас
-
Скорше всього що розгляд почнеться після листопада 2024, зараз наберуть аплікації а потім вже почнуть процесити… Сподіваюсь не так довго буде як по спонсорству🤞
-
Вітаю! При заповнені на EOI питання про досвід ,про будь-який чи має бути та сама професія що до Канади і зараз ? Наприклад я маю документи з останньої роботи але в Канаді зовсім інший напрямок . Дякую !
-
Дуже дякую !
-
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, якщо я приїхала до Канади по внутрішньюму паспорту і не маю закордонного паспорта, чи можу я відправити внутрішній паспорт та visitor record для отримання довідки про несудимість? Дякую!