Імміграція до Манітоби
-
Дякую! А підкажіть, будь ласка, з досвіду. У Манітобі у вибірку по програмі Skilled workers попадають тільки категорії із цього списку? immigratemanitoba.com/work/in-demand-occupations/
-
Почніть з того, що здайте IELTS і порахуйте свої бали після півроку роботи на манітобського роботодавця.
-
Так, бачу, дякую!
-
Дякую! Я бачила, що в архіві вони вказують це для програми Skilked Worker Overseas, але тепер поглянула, що і в загальному потоці теж.
-
Це спеціальна віза, по ній він в аеропорту вже отримуватиме COPR (підтвердження PR), а не ворк перміт.
-
Знаю що іт (на високих рівнях), медична сфера та будівництво - це найактуальніші галузі. Я трохи не у них.
-
Насправді цей спосіб я не розглядаю, але що мається на увазі обріс словами «сильний кейс»?
-
Дякую, я їх порахувала. З поточним рівнем рейтингу це неможливо, тому ситуація виглядає безперспективною. Залишається тільки надіятися на можливість продовження ворк перміту.
-
Я ще ні, бо ми нещодавно приїхали. Я більше переживаю за можливість продовження ворк перміту у майбутньому для чоловіка, бо він не українець.
-
Біженство чи гуманітарна програма?