Імміграція до Манітоби
-
Вище відповіли, що для деяких професій мову можна не здавати. Але це погане рішення, тому що не здавати мову = добровільно позбавити себе так необхідних балів.
-
і у вас зараз все добре на федеральному?
-
-
Супер. Дякую за змістовну відповідь.
-
Якщо паспорт в моєї дружини закінчиться 31 серпня , то краще не показувати? Як ви вважаєте? Дякую за відповідь
-
Дякую за відповідь .
-
Вибачте. Вже задавав питання, та ось на відео де Дмитро пояснює як заповнювати є чітка інформація , що національний паспорт потрібний. У моєї дружини буде 25 років в кінці серпня , тобто паспорт фактично втратить свою дію, то в такому видпадку не виникне у нас проблем, чи треба щось вирішувати з цим. Але внутрішній паспорт можна оновити тільки в Україні . Писали що не обоʼзково мати паспорт внутрішній , але тут інша інформація. Як воно є насправді?
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, як повинен виглядати лист від роботодавця з України? Можливо є якась спеціальна форма? Я знаю що даний лист потрібно писати на фірмовому бланку компанії, щоб він був завірений печаткою але роботодавець питає мене що саме він повинен там написати ? Друзі, можливо в когось є шаблон даного листа? Буду дуже вдячний. І ще 1 питання: якщо в мене будуть листи від роботодавця з України, то чи потрібно мені додавати довідку з Дії ( Ок -5 та Ок-7)? Заздалегідь дякую за допомогу.
-
-
Щиро вам дякую!
-
і ви вже на федеральний подались ? все ок?