Імміграція до Манітоби
-
Залежить від акредитації закладу
-
Також думаю як правильно вказати тимчасовий захист у Німеччині (параграф 24) 🤔 поки відповіді не знайшла
-
Вибачте , що турбую , якщо хто знає як правильно заповнити not applicable графу , дай знати будь ласка.
-
Та я це знаю, дивлюся на відео , там так показував Дмитро. Пошукав в guide, не знайшов чіткої відповіді . Тому і питаю як заповнити розділ з дітьми якщо їх не було ніколи .
-
Так дивися , але не впевнений. Тобто мені вибрати пункт “not applicable- deceased” ? В мене не було дітей .
-
Доброго дня! Знаю, дуже дивне питання. Є сестра (рідні тільки по матері, різні батьки), з якою дуже давно не спілкуюся і втратили зв'язок. Знаю, що живе зараз в США, але не хоче, щоб я вказувала її адресу в свої анкеті на федералтному етапі. Чи можна не вказувати адресу в графі Siblings?
-
Там пише write «not applicable” тільки питання «куди його врайт , в усі поля чи в одне поле?»
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка якщо зібрав 700 балів у SWM та ще є подовжений ворк перміт на майже 3 роки чи є взагалі якісь шанси зараз через SWM пройти? Вчу ще французьку але надалі без освіти ніяк не набрати більше. За англійську отримав майже макс.