Імміграція до Манітоби
-
в новому витязі є дані про термін)))
-
Немає такої дати там, звідки ви це берете?
-
Набивають клієнтуру чисто)
-
там на самій довідці тепер все вказано якщо не помиляюсь - то 2 роки
-
Agenda Translations вже другий рік розповідає, що переклади без нотаріального засвідчення не підходять для PR :) Придивіться уважно, це НЕ ТЕРМІН ДІЇ ДОВІДКИ, це термін дії сертифікату, який дозволяє міністерству опрацьовувати ці дані. На самій довідці дати немає. На новому витязі немає печатки, так, реєстр за офіційним запитом поки що видає з печаткою, але це може змінитися в будь-який момент
-
Я не знаю.
-
Вже навіть агенція перекладу Agendatranslations виклали пост, про те , що довідка не канає. Бо немає відповідної печатки.
-
а треба клеймити на провінційному робочий стаж, який не додасть балів? ну типу чи є це вимогою показувати весь офіційний стаж? бо у мене рік роботи якраз на стику 2019-2020, але якщо я подамся зараз на провінцію, то рахуватимуть же лише з серпня і до звільнення у лютому 2020 давши нуль балів, тобто мені сенсу це робити нема, але чи вимагається це?
-
Так, ви матимете право з моменту отримання eCoPR. Якщо все буде просуватися у вас, то ближче до дати закінчення цієї програми для родичів заздалегідь підготуйте профіль для свекра, всі папери, щоб залишалося лише натиснути "відправити", як тільки отримаєте свій електронний PR. Але майте на увазі, що всі документи свекра (паспорт, work permit) мають бути дійсними до моменту отримання AOR по його справі (це декілька місяців щонайменше) та потім (після AOR вже можна буде подавати на спеціальний work permit). Тобто весь час він має знаходитись в Канаді легально.
-
Я це розумію, але новий оновлений витяг без печатки. Та плюс додаткові коментарі знизу. Це і лякає, бо різні офіцери можуть це сприймати по своєму. Того і питаю. Ок, побачимо як буде далі.
-
Це ок, це просто нововведення, ні апостиль, ні консульська легалізація не потрібні
-
Розбіжності в анкетах - це погано, може викликати додаткову зайву увагу та питання. Як я розумію, в офіцера є доступ до всіх ваших анкет (віза, work permit тощо). Якщо ваше рішення буде не вказувати, то, можливо, треба десь якось це пояснити. А взагалі-то, кажуть, що на федеральному етапі не перевіряють роботи.
-
Внизу цого витягу написано що «Не підлягає проставленню апостиля та консульській легалізації» Чи це ок? Бо походу ні :(
-
Дякую 🙏