Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 306.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Цієї програми ще немає взагалі. Вона тільки планується у 2025 році. Чи буде - побачимо. Може статися, що ліберали програють вибори і консерватори взагалі скасують програму
    1 Reply Last reply
    0
  • t355781624T Offline
    t355781624T Offline
    🍉0100111011010🍉
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Через веб форму надіслати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t355781624T Offline
    t355781624T Offline
    🍉0100111011010🍉
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь ласка, якщо через webform повідомляв про зміну роботи але на той момент не було ще ROE з попередньої роботи, щоб їм відправити ROE потрібно відповісти на їх емейл та додати документ чи через веб форму все заново заповнити ще раз? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elizabeth
    wrote on last edited by
    прохання до тих, хто знається: у наступному році буде можливість почати apprenticeship, я чекаю апрув від провінції і якось не очікую, шо зірки стануть рядочком, і я матиму пр до того часу. чи можу я податись на study permit? поділіться досвідом/ інфой, якшо такі є, будь ласка.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Безенчук
    wrote on last edited by
    Доброго всім! Скажіть будь ласка, отримав запрошення на біометрію, на фед. рівні, створив аккаунт, хочу також змінити місце проживання. Лист з номером отримав, но по цьому номеру він мене пише шо не можу війти як це працює та ще та форма 5669 як з нею бути? Не розумію, підкажіть будь ласка хто вже це пройшов?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Suomi
    wrote on last edited by
    Читай чат і сайт офіційний
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    Та я щось точної інформації і за чорний знайти не можу.. тому і запитала
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лариса Табала ⚓️
    wrote on last edited by
    Про яскравий нічого не було, здається
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    білий, чорний, в полоску, в принт а що тоді… просто іншого кольору однотонний одяг? яскравий теж не можна ж?
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    😩 а що тоді можна в мене тоді нічого підходящого і немає
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лариса Табала ⚓️
    wrote on last edited by
    Чорний також не можна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лариса Табала ⚓️
    wrote on last edited by
    Наскільки я розумію не можна подаватись через чоловіка на цю програму, якщо через жінку вже подались на провінційну? Чи можна відкликати заявку з провінційної і подаватись на цю?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    Я сплатила за послуги DHL у січні, у той день, коли статус паспорта змінився на "виготовлено", а паспорт змогла отримати, аж у середині травня, він приїхав дипломатичною поштою, бо в Україні його не захотіли віднести до DHL, мовляв багато паспортів, ніколи носитися. Тому тут, як пощастить.
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    Чи можна роботи фото на ПР в чорному одязі? Читала, що не можна білий, з принтом. І хтось казав наче за чорний теж, але не впевнена
    1 Reply Last reply
    0
  • t1699351600T Offline
    t1699351600T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Я чекаю на EOI . Якщо маю починати усе спочатку, я маю якось повідомляти гавермент чи СРА ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    🇺🇦 Очікується нова програма імміграція для низькокваліфікованих іноземних працівників в Канаді у 2025 році! 🇨🇦 Маємо важливі новини для тих, хто цікавиться можливостями імміграції до Канади. На федеральному рівні розглядається нова імміграційна програма, яка може суттєво змінити ситуацію для низькокваліфікованих іноземних працівників! 🔍 Що нового? Пропонується внесення поправок до імміграційного законодавства Канади, що включають створення нового постійного імміграційного напрямку для працівників з досвідом у професіях TEER 4 та 5. Цей крок спрямований на модернізацію системи економічної імміграції та розширення можливостей для кандидатів з різноманітними навичками і досвідом. 🗓️ Коли? Деталі щодо цієї ініціативи готуються до анонсування восени 2024 року. Ці зміни можуть відкрити нові перспективи для багатьох людей, які прагнуть побудувати своє життя в Канаді. Слідкуйте за оновленнями та готуйтеся до нових можливостей! 🗓️ Що робити? Щоб мати можливість подати документи в перших рядах, просимо готуватися до іспиту з англійської мови та готувати евалюацію освіти. Ці документи бажано мати коли у Вас виповнюється рік роботи в Канаді. Якщо маєте додаткові питання просимо писати в коментарях до посту. Першоджерело: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/acts-regulations/forward-regulatory-plan/list/regulations-amending-irpr-regulatory-program-teer-4-5.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Безенчук
    wrote on last edited by
    Чому не дає змінити адресу мешкання на порталі? Заповнюю номер аплікації, прізвище, дату народження, місто, пише що не може знайти
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    У вас ЕОІ чи вже подача на номінацію? Якщо ЕОІ і ви очукуєте на вибірку, то у випадку звілення чи зміни роботодавця потрібно знову працювати 6 місяців і дальше продовжувати працювати ад до подачі на ноімнацію (хоча б). SWO - не можливо, там тільки для тих, хто йде через стратегічні ініціативи MPNP, фактично персональні запрошення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1699351600T Offline
    t1699351600T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Пропрацював 1 рік в компанії ,подався на PR по програмі Manitoba skill worker 2 тижні тому + -. Учора дізнався що компанія не працюватиме 6 місяців і треба йти у відпустку за свій рахунок…(( Що у такій ситуації робити? Я можу змінити спеціальність? Я можу змінити компанію і лишити ту ж спеціальність? (Якщо так, то мені знову потрібно пропрацювати мінімум 6 місяців?) Чи я можу змінити програму подачі на ПР ( наприклад skill worker overseas?) Дякую!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags