Імміграція до Манітоби
-
Ймовірно, пароль був змінений після автозберігання. Спробуйте через пошту відновити
-
Шановні,добрий день 🫡 Сьогодні отримала номінацію 🥳по SWM В пдф файлі лінк на куди йти і що далі робити для подачі на федеральний Ввела пароль пошту, яку створювала для подачі на куает та і на провінційну подачу,щоб увійти в кабінет Пише не вірний пароль чи імя По логіці розумію що НА ПОДАЧУ НА ФЕДЕРАЛЬНИЙ, треба створювати новий кабінет?
-
Якщо я чекаю на номінацію і отримав нову посаду на роботі, чи це впливає на щось і чи повинен я якось їх інформувати?
-
Дякую,я цього взагалі не знав👍
-
Добрий день всім,підкажіть будь ласка.Збираюсь заповнювати анкету на візу B1/B2 чи не вплине це на процес міграції(добавить часу до прикладу чи ще щось) не хочеться робити зайвих помилок
-
Доброго дня! Якщо у restriction on employment стоїть No, чи можна змінювати NOC?
-
А я ж тут питала аналогічне. Можливо я не правильно виразилась. 2 роки досвіду з України, 7 місяців перерва вже в Канаді, і після перерви в Канаді (7 місяців) рік роботи в Канаді. Так чи можна вказувати як повних 3 роки?