Імміграція до Манітоби
-
Так, 13 місяців тому
-
Так , це само собою. Буду пояснювати що вони місяцями не відкривають мій файл. Які там перевірки
-
Якби я була вами, я б відповіла на цей лист вашому member, розписала би ситуацію з доньками та аргументувала би все ще раз, приклала документи про освіту, що їм реально не вистачає тільки PR для навчання (якщо ви це вже зробили, то я просто вам співчуваю і сподіваюсь, скоро все вирішиться!)
-
У нас нічого подібного. Єдине - мій чоловік не в заявці. І він моряк, можливо незрозуміло розписала його тревелс
-
Мені потрібен ПР для доньок, їм поступати у медшколу. В цьому випадку швидше відкликати заявку і донькам подаватись самостійно?
-
Упс, побачила допис про строки . Дякую.
-
Дуже довго це хоч приблизно які строки? Бо здається я й так вже довго чекаю. В мене все було пройдено ще взимку, все окрім секьюріті. А секьюріті навіть не розпочали. Вже півроку не можуть розпочати секьюріті.
-
Жоден адекватний роботодавець не робитиме цього, це незаконно і ніхто не ризикуватиме своїм бізнесом заради PR найманого працівника.
-
Жесть. Коллега подалась разом. Побачила assessment in progress в той же день, що ц ми. Вона отписала номiнацiю днів за 10, ми чекаємо
-
Ні, якщо кейс нестандартний, то IRCC буде довше перевіряти. Вони можуть запросити більше документів, а можуть самостійно перевіряти. Готуйтесь чекати дуже довго. Я бачив ситуації, коли нестандартні аплікації розглядали 2-3 роки. Просто так кейс нестандартним не кваліфікують. Для цього мають бути причини.