Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Писали, що можуть дати і те, і те. Десь у нашій ФБ групі учасниця писала, до дитині дали і робочий перміт, і вони ще попросили на навчання.
    1 Reply Last reply
    0
  • t462542793T Offline
    t462542793T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Вітаю. Питання, хто в курсі. Дитина 16 років. По прильоту отримувати ворк перміт чи стаді перміт?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Враховується досвід з України. Якщо ви клеймите, що маєте досвід, то потрібно буде підтвердити документально.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Не думаю, що це буде проблема. Мій пост виключно про те, що Канада не визнає апостилювання.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Тобто якщо у мене є апостиль на дипломі,раніше ще робила…то що це буде проблемою?
    1 Reply Last reply
    0
  • t472002402T Offline
    t472002402T Offline
    Ilona
    wrote on last edited by
    Дякую за пораду, вирішила все ж Варшаву, бо зі зворотньою доставкою в Литву все складно, буду їхати забирати самостійно, Варшава найближче
    1 Reply Last reply
    0
  • t523375248T Offline
    t523375248T Offline
    Елена Никитина
    wrote on last edited by
    Вибачте що турбую, а ви не хочете відіслати не в Польщу, а в Фінляндію? Там зовсім черг немає, мені здається що це добрий варіант. До речі, на біометрію - там можна записатися хоч на наступний день.😊 отакої
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svjat Sv
    wrote on last edited by
    Вітання! Підкажіть щодо MPNP self-assessment points factor 3 work experience Це потрібно довідку з місця роботи з Україні чи уже в Канаді з їхнього місця роботи? Тобто який досвід роботи вони враховують. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Я так розумію, що взагалі всі питання відносно моєї справи потрібно буде обговорювати з офіцером. Думаю це добре. Не підкажете, після подачі я отримаю якісь контакти офіцера, який буде вести мою справу? І чи це буде одна людина протягом всього часу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Пошукайте по чату, я вже кілька разів виставляв пояснення від IRCC, що зміна NOC може призвести до відкликання номінації. Але це все буде залежати виключно від офіцера, який розглядає вашу справу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Дякую. Ви написали "рівнозначну, або вищу позицію". А якщо вища позиція, але інший НОК?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Деколи при оформленні на робту можуть питати чи вам потрібно буде потім проходити імміграційний процес. Наприклад, у нас у компанії дають всі необхідні документи, і кщо необхідно допоможуть продовжити робочий перміт (якщо працівгників цінний) 😀
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Це виключно із згоди офіцера і тілки якщо йдте на рівнозначну або вищу позицію. Виключення якщо вас звільнили або скоротили. ТАм інша процедура. Ви такж маєте повідомити офіцерапро такі випадки, і вашу справу ставлять на on-hold, дають 30-60 днів для пошуку роботи. Якщо не знайшли, то може бути відкликана номінація. Плтрібо буде починати все спочатку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Скажіть, будь ласка, а після того як відпрацював 6 місяців і подався на ПР, можна змінювати роботадавця? Читав, що можна, але з дозволу імміграційного офіцера і тільки в межах того самого НОК
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Вам треба буде звичайний лист employment verification. Це стандартний документ від будь-якого роботодавця. МПНП не вимагає заповнення спеціальних форм від роботодавця
    1 Reply Last reply
    0
  • t408665621T Offline
    t408665621T Offline
    Slavik
    wrote on last edited by
    Привіт, таке питання, для подачі за програмою Манітоби з робочим досвідом 6 міс., чи потрібен мені якийсь лист від роботодавця, підтримки або щось на зразок того? Якщо так, ці питання краще обговорювати при працевлаштуванні? Підкажіть будь ласка, дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Знизили вимоги - і те не так ))) Скоро будуть питати, чому статус ПР не дають ще у літаку до Канади )))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ну тобто ви ставите собі якісь свої пріоритети, правда ж? У кого буде щось інше. Однак, програма загальна для всіх з конкретними правилами
    1 Reply Last reply
    0
  • t351690506T Offline
    t351690506T Offline
    Oleksandra
    wrote on last edited by
    Я можу втратити тоді іншу можливість, і на іншій роботі мову швидше вдосконалю, аніж на теперішній
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ну так відразу працюйте 6 місяців, та й все. Ніхто ж нікого не зобов"язує ні до чого. Є правила програми і все. Хочете кращу роботу - йдете на кращу роботу. Кому що
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags