Імміграція до Манітоби
-
І те що вони подали нічого не значить. Канадці українського походження можуть зробити те саме . І сказати , що перші українці, які прибули 100 років тому допомагали розвивати і будувати країну практично з нуля . У кожного пятого канадця українське коріння .
-
Знаю, що питання вже обговорювалось, та все ж.. Якщо людину звільнили день в день. Є пропозиція працевлаштування через 2 тижні. Людина потрапила у вибірку вже, очікує на номінацію. Чи можливий розрив 2 тижні? З листом поясненням офіцеру Чи податися на EAI на цей час? Чи просити теперішнього роботодавця "тримати в штаті" до початку нового employment?
-
Дякую за відповідь. Так і є, якість життя в Манітобі вища ( дешевше житло + друзі). + навчання в університеті дешвеше
-
Писати правду, що їхали не знали куди, але багато українців їхали до Онтаріо, от і ви вирішили спробувати. Але оскільки там дороге житло і купа інших факторів (придумайте які) ви вирішили переїхати до Манітоби, бо мали там друзів, чули про дружну українську громаду і т.п. зробіть наголос чому ви вирішили залишитися у Манітобі, чому вам тут подобається і т.п. Ви повинні переконати офіцера, що зв'язки із Манітобою набагато сильніші ніж з Онтаріо.
-
Правильно написав, він ж не дурний, знає що ви сюди приїхали в Манітобу за піаром а потім назад, зразу потрібно було вибирати найлегші провінції а не мегаполіси.
-
Доброго дня. Зараз на провінційному етапі. До Манітоби працював в Онтаріо 9 місяців (вказував підтвердження в анкеті).Живу і працюю в Манітобі 15 місяців і хочу тут залишитися і піти вчитися. Сьогодні написав офіцер, що для фінального рішення їм потрібно пояснення, чому я вибрав Онтаріо як first destinationі чому я отримав ворк перміт в Онтаріо. Чи в когось була подібна ситуація? В якій формі ви писали пояснення?
-
www.cbc.ca/news/politics/minister-warned-over-ukranian-visa-program-1.7273396 Перепрошую, це ця стаття?
-
Через веб-форму secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application