Імміграція до Манітоби
-
Нарешті і я можу поділитися своїм результатом. Спасибі всім величезне в цій групі за допомогу! Timeline 24 June 2023 applied for MPNP 19 December 2023 nominated 18 February 2024 federal stage submitted 6 June 2024 AOR 7 June 2024 biometrics collected 13 June 2024 request of RPRFs and updated Schedule A 25 June 2024 Pre-arrival services 27 June 2024 medical exam request 4 July 2024 Medical exam passed 15 July 2024 final decision in progress and Portal 1 (Montreal) 16 July 2024 Portal 1 sent 25 July KAI method to all emails sent at night 25 July Portal 2 got (afternoon) 26 July ECOPR (Etobicoke)
-
Та куди, там ще стільки всього ділити.. Про розлучення ніхто не говорить
-
Знайти юриста, розлучитися через суд дистанційно - перше, що спадає на думку
-
А якщо ситуація- мама знаходиться в Канаді, батько в Україні. Офіційно одружені, але в Канаді в податковій вони сепарейтед. Бо власне разом не живуть купу років, і спілкування максимум два слова на день народження. Нічого по фінансам один одного вони не знають. Якщо я подаю маму по програмі для родичів на ПР. Батько точно іммігрувати не буде. І візи він не має. Програма вимагає, щоб люди, які подаються знаходились на території Канади, так? Як вказувати дані батька? Подорожі його, працевлаштування власне теж не дуже відомі факти для нас. Турбувати його з цього приводу взагалі не хочеться і не факт, що він надасть цю інформацію. Можете порадити, як краще зробити, щоб маму подати на цю програму?
-
До прикладу зараз розглядають AOR April 9.Умовно день на розгляд одного календарного дня.Далі подивіться коли ви подалися та прорахуйте.Мене трохи заспокоює коли бачу що система працює але це я такий просто прискіпливий,можливо комусь взагалі це не потрібно.
-
На даний момент середній час займає 3 місяці і 17 днів.Народ навіть створив WhatsApp групи де підгружає дати коли люди подалися на федеральний і теперішній час.Там можна трохи подивитися по місяцям коли саме орієнтовно вас почнуть розглядати.
-
Підкажіть будь ласка. Хочу подати свекруху на ПР для українців. Вона заміжня, але зв'язку з чоловіком немає. Включати в заявку його відповідно не буду як accompanying family member, але інформацію про нього подам. Але йому потрібно буде проходити медогляд, вірно? Що робити тоді в такій ситуації, чи можна буде просто писати пояснювальну, чому він не може його пройти?
-
Вибачаюсь за можливо дурне питання, але відповіді в офіційних джерелах не знайшла. Чи підходить full time housekeeping aide праця для подачі? Бо на сайті вказано, ▪ You must have all qualifications for the position including training/education and any required licence or certification. Але ж хаускіпер, ну які там сертифікати? В мене їх точно нема. Чи треба подумати і щось зробити? Чи як працюю то вже неважливо?? Хтось подавався з такою роботою на SWM?? Дякую