Імміграція до Манітоби
-
А шо робити з секціями для дат, якщо вони not aplicable , я передивився відео де ставили N/A, але зараз немає такої можливості і треба тільки вписувати числа . Може є якась порада, хтось знаходив інформацію
-
Я все ще чекаю з лютого 😞
-
Доброго вечера, маю таке питання якщо я працював 9місяців на фірмі в манітобі та потім звільнився і пропрацював місяць в Альберті та британській Колумбії та зараз повернувся на цю фірму в манітобі чи можу я зараз подавати документи для піару або треба з початку відпрацьовувати 6 місяців?
-
Ось, на мою думку, гарне пояснення цієї анкети 5562
-
youtu.be/ALQn_6B_WU0?si=b72mV7aLyqGZrogz
-
Кожний другий і четвертий вівторок о 17 по Вінніпегу.
-
Добрий вечір, чекаємо продовження ВП з 19го лютого. Статус «Received”. Чи можемо вже щось писати для швидшого розгляду , чи ще треба чекати? Дякую
-
Саме в розділі подорожі - ні. Місце проживання і в формі де питали саме про останній заїзд до Канади. Я, наприклад, минулого року виїжджала до Німеччини і поверталась до Канади через 2 тижня. Так от Канада у мене в формі місце проживання, а Німеччина - подорож.
-
Канаду ви не вказували, вірно?
-
Ну ви праві. Бо там пише подорожі з країни де ви живите, тобто Польща не країна для подорожі в моєму випадку і Канаду не треба зазначати як країну для подорожі тому що я сюди іхав на тимчасове резиденствл.