Імміграція до Манітоби
-
Дружина головний аплікант. Я весь цей час працюю на себе. Від мене взагалі попросили тільки паспорт і диплом. Про мою роботу нічого не питали
-
Я головний аплікант, моя дружина була unemployed весь час розгляду номінації, за три місяці до отримання номінації зʼявилися успіхи, і зараз має стабільні замовлення, то ж на номінації взагалі ніякі бали з цим не повʼязані , просто зараз ситуація така що має заробіток вже але почала стабільно заробляти десь з березня. Якщо ми поставимо в актівітіс в формі що вона self employed то це буде ок в такому розкладі? Вона ж зі мною йде , але я головний аплікант.
-
500$-600$ на місяц виходить, але це ж можна кваліфікувати як self employed , є одне замовлення довгострокове , та декілька замовлень що місяця. Тобто ще не серйозно все , тому ще не впевнений чи писати селф емплоймерт, чи просто безробітня. Що порадите? Як ви вважаєте , краще поставити селф емплоймерт?
-
На upwork працює, там можна легко надати докази, оплати послуг та переписки з клієнтами, хоча договорів ніяких нема , платформа забезпечує виконання послуг та їх оплату .
-
Так , степлз ставить штам а ви самі пишете коли фото робили
-
Якщо має контракт чи інші докази , то чому ні?
-
А що за штамп? Ви маєте на увазі задню сторону фотографії?
-
Коли відправляєте аплікацію треба відсканувати тильну сторону фото зі штампом, а коли погодять ПР треба електронні фото загрузити
-
Ми в Staples робили, просіть в електронному вигляді також