Імміграція до Манітоби
-
Щось я туплю. Це якщо я 1987 року народження то мені треба писати що країна народження USSR ? Бо я спочатку написала Україні а потім побачила що там і союз є
-
Та я теж так подумала, але дай думаю спитаю. Дякую)
-
Знайомому приходив запит на військовий квиток. Додав. Ворк перміт продовжили на 3 роки.
-
Україна повинна бути.
-
Скажіть ,будь ласка,якщо в мене буде 813 балів ,я подамся і після того через кілька місяців в мене буде 2 роки роботи чи може мову сдам на більше можна буде якось добавити ці бали ?
-
Так, це як офіційне підтвердження, що ви працювали на певного роботодавця з такого по такий рік.
-
Так, якщо до того моменту ще не пройдете вибірку. Якщо пройдете вибірку, то вже нема сенсу щось додавати.
-
Ви в будь-який час можете редагувати свою заявку
-
В чаті тільки самостійна міграція Тут Вам не будуть рекомендувати консультантів
-
Там щось складне? Ви переглядали відео на заповнення на федеральний рівень? Там не має бути багато відмінностей
-
Так запитуйте тут. Тут багато людей допомагають
-
Добрий вечір. Сьогодні скачав звіт з аплікації на пр, ну вирішив 225 раз переглянути, і побачив що на проти дружини в формі про travel стоїть did not travel, хоча особисто заповнював, тисячу раз переглядав . Окей , можливо якимось дивним чином я поставив did not travel . Питання, за цю форму вони ж не вернуть аплікацію, просто попросять дозапит з біометрією, чи треба їм тепер листа писати? Все інше перевірив і воно все чітко без помилок. Думаю що можливо випадково did not travel поставив хоча все заповнив і перевіряв багато разів. Якщо все інше гуд, то тревел просто попросять до заповнити?
-
Підскажіть , будь ласка , якщо подаючись на куает була і працювала в Ізраїлі , але так як до кінця була не впевнена чи то офіційно то і написала unemployed , на номінацію теж не вказувала , то і на федеральне пропускати і писати турист -unemployed ? Але точно платила податки , правда там така система була , через так званого «роботодавця» тому не знаю чи вони дійсно сплачувались
-
3 місяці одна робота і 9 місяців інша