Імміграція до Манітоби
-
Робота до 6 місяців взагалі не рахується
-
50/50, як на це буде дивитися офіцер який буде розглядати справу
-
Доброго вечора, можете пояснити за який попередній досвід роботи в Манітобі дається +100 балів? Припустимо, я пропрацювала рівно 6 місяців, після чого пішла на іншу роботу де працюю 8 місяців і з цієї останньої роботи хочу подаватися, то попередній досвід роботи Манітобе 6 місяців просто викреслюються і не враховуються або враховуються, як попередній досвід роботи в Манітобі?
-
є складніші і заплутаніші ситуації, коли людина народилася в одній країні у місті, яке орендоване іншою країною…при чому свідоцтво про народження може бути видане навіть тією країною, яка наразі орендує те місто… Проте країна народження вказується інша 🫣
-
За тих хто 100 забудьте якщо в вас не регульована професія і не маєте ліцензії, а щодо другого питання то якщо не було перерви між зміною роботодавців то можна рахувати за рік
-
Тільки 1 пункт там можливо обрати.
-
Читайте відповідь експерта
-
Так це точно забагато
-
Місяць перерви це вже багато, вiрно?
-
Дякуємо за відповідь, тоді, якщо є родичі чи друзі в Манітобі, за які даються додаткові бали теж не вибираю?
-
Він тут вже не перший рік допомагає таким як ми і він не експерт? Я б сказала що він більший експерт ніж дехто з імміграційних консультантів!
-
Добрий вечір 🙂↕️ Якщо виїжджав на місяць з Канади, чи запросять новий медікал екзем на федеральному рівні? Дякую 🙏🏻
-
Так Він не має ліцензії - Він не є експертом, а просто говорить свою думку. Експерти мають ліцензії і проходять навчання