Імміграція до Манітоби
-
Якщо офіцери вважатимуть її не дійсною, то почнуть масово присилати запити надати іншу довідку. Життя покаже. Поки нема підстав вважати, що вона не підходить.
-
Дмитро мав на увазі, що тисячі людей отримали піар за останні 3 роки, використовуючи довідку з Дії. Ця тема, що довідка з Дії чи з сайту МВС не дійсна, а треба з печаткою і завірити в консульстві, то це вже давно ходить по інтернетах, але не відповідає реальності.
-
Спробуйте)
-
Наскільки я памʼятаю, там є така функція - додати свідоцтво про народження дитини
-
Пишу те,що знаю!А вам якщо цей коментар не цікавий ,чи не корисний,будь ласка пропустіть.Зараз збираю документи для подачі на ПР і так мені сказали,що довідка,отримана в серпні не дійсна
-
Я як раз сьогодні додала дитячі свідоцтва про народження, до цього ніяк не могла
-
Я впевнений, що всі дані IRCC перевіряє. Через МЗС України або іншу установу. Наявність печатки на електронному документі немає ніякого сенсу. Вона підробляється на раз. За підроблений документ ви отримаєте бан. Тому, якщо ви надаєте правдиву інформацію (довідку з Дії), то хвилюватися вам немає про що. Вже коли буде відмова від IRCC приймати її за документ, тоді можна бути вигадувати "схеми".