Імміграція до Манітоби
-
Привіт. Хто йде по SWO і повідомляли через веб форму про нову роботу відгукніться будь ласка. Є питання, трошки стресую, хочу уточнити інформацію. Вдячна
-
Да якась санта барбара. Я розумію, що в моїй голові це зараз ціла епопея, але це просто важливий етап над яким довго працював, поклав багато сил і просто не хочеться все похерити якоюсь тупою помилкою. Тому шукаю, того в кого можу поцікавитись який листи вони отримували. Бо в мене спочатку одне прийшло, потім зовсім друге, тепер я взагалі не розумію чи я можу міняти роботу ( наприклад в майбутньому, бо суть була подачи по SWO щоб мати можливість працювати там де подобається а не там де вимушений, да і бали ті зараз космос по SWM). Вух, так що відгукніться пліз 🥹
-
Щоб подати онлайн заявку на PR через програму Permanent residence for Ukrainian nationals with family members in Canada чи потрібно подавати police report чи можна його пізніше подати?
-
Вітаємо, skodatko skodatko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Адмін! Зверніть увагу на пости в яких присутня ганчірка і мова нашого ворога. Що , ось це і інші кац@@@пузиє роблять в групі? Видаліть,будь ласка. Дякую за розуміння.✊🇺🇦
-
Дивина як вони сюди попадають 😅