Імміграція до Манітоби
-
Додайте нові також.
-
Питання! Ми на федеральному етапі, вже з АОР. Отримали другі закордонні паспорти, старі ще діють теж. Дата видачі паспортів вже після подачі на федеральний рівень. Чи обов'язково їх треба додавати? Бо боюся, щоб це не затягло процес. Але й боюся, щоб не подумали, що ми щось приховуємо...
-
О, я ж відповідав вам недавно, що у вас все ок. Все встигнете. Вітаю!
-
+1 888 242 2100 Спробуйте до них додзвонитися. Дочекайтеся саме живої розмови з працівником. Майте всі документи і ту заявку на ворк перміт біля себе, бо будуть ставити питання для вашої ідентифікації.
-
Якщо SWO, то треба показати ту суму, яка має бути згідно вимог. Тобто, 14К.
-
Ні, той статус не міняється, зазвичай. Ми через три місяці наші картки отримали. Спробуйте додзвонитися до них.
-
Фантазер. Обов'язкова присутність одного з батьків. Ловіть слот у консульствах.
-
Дякую. Але це тільки 50 відсотків успіху)
-
Підскажіть будь ласка, може же хто знає, не стандартне таке питання. Минулий роботодавець не хоче виплачувати отпускні які в мене накопилися за час роботи. Хочу подати claim у Manitoba employment standards. Чи потрібно мені повідомляти про це MPNP? Та чи може теоретично роботодавець якось «напакостити» мені? Зараз чекаю номінацію по SWO, поки що не почали розгляд справи та висить “received”. 6 місяців стажу був саме через цю компанію. Дякую!