Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, чи вдалося знайти якесь рішення цієї проблеми, окрім того, як шукати старий файл, колись і кимось завантажений? На сьогоднішній день все ще формується "Document Checklist: Quebec Skilled Workers (IMM 5690)" при натисканні на "check the document checklist(opens in a new browser tab) to see what you’ll need" та "Document Checklist: Provincial Nominee Program and Quebec Skilled Workers".
-
Fair enough, дякую.
-
Враховуючи напис last updated, роблю висновок, що файл час від часу оновлюють. Чи не буде ризиковано прикріпити файл не з сайту, який вже може бути неактуальним? 🤷♂️
-
60 днів
-
Дякую
-
Так. Там де створювали еоі Це буде ніби продовження. Навіть початок буде похож
-
Дякую, це я повинен податися на mpnp , я правильно розумію в 60 днівний строк ?
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка. Скільки часу діє документ про несудимість.
-
Так. Там де створювали еоі Це буде ніби продовження. Навіть початок буде похож
-
Доброго дня Місяць тому звільнили з роботи (lay-off), вчора статус заявки на номінацію змінився на assessment in process. Написав листа через веб-форму та додав ROE та Lay-off notice,як тільки дали останню виплату. Цікаво чи був хтось в такій самій ситуації та яке рішення прийняв офіцер.
-
Теж бачив цю інформацію. Трак драйвер не є регульована але ліцензію можна отримати тільки на території Канади для праці на траку. Люди кажуть що клеймять ці 100 балів якщо отримав трак драйвер ліцензію в Канаді. Пан WES можете якось просвітити в цьому питанні?
-
Може хтось має check list на федеральний етап? Поділіться please. Я ще на стадії очікування номінації, але хотілося б вивчити документи надалі.
-
Підскажіть будь-ласка кассир або продавець( noc 64100) це є регульована чи не регульована професія?