Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір підкажіть.Дочка в Україні і документи відповідно з нею,де можна їх завірити в Україні щоб підходили на PR .І чи може вона здати відпичатрики пальців в Україні?Чи вони підходять на РR?Дякую.
-
Консульство України вимагає авторизації для запису через Дія, а в мене немає можливості там зареєструватися, оскільки старий паспорт закінчився і він без чіпа старого зразка
-
Вітаю. Хтось подався на отримання нового закордонного паспорта без Дiя?
-
У мене, на жаль, немає доступу до банку. Може хтось звертався до консульства без Дiя?
-
Зробіть онлайн рахунок через монобанк
-
А скажіть будь ласка, до якого віку потрібен дозвіл на міграцію? Моєму сину 17. Я лиш на першому етапі, ще навіть не подалась на номінацію. Дозвіл на виїзд у нас є. Також взяла в соціальний службі заборгованість по аліментах. З батьком жодного контакту немає, дитиною не цікавиться. Сидить собі десь в Польщі (((. Я ледве дозвіл на виїзд вибила, коли почалась війна. Візу нам відкривали без дозволу на виїзд. Я вкладала лист пояснення.
-
Наче до 18. А в 18 років Ваш син стає повнолітнім і дозвіл від батька не потрібен вже
-
А дозвіл потрібен на федеральному чи на етапі номінації? Бо в принципі на федеральному вже точно не треба буде, але хотілося би на федеральний зайти до 18 років, бо після 18 вже потрібно оплачувати як за дорослого.
-
Наскільки я знаю, треба як раз такі на федеральному
-
У нас третій місяць пішов
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html#feb4 Хто отримав КУАЕТ до 04 лютого 2024, отримує Ворк Перміт в аеропорту до 31 грудня 2024 (цю новину оновлено після 31 липня)