Імміграція до Манітоби
-
Добрий день. Якщо я головний аплікант, дружина була безробітня та знайшла роботу, чи потрібно повідомляти когось про це? Ми зараз 2 неділі як подали на фаедеральний етап по PNP. SWM
-
Знаю що замучив Вас питаннями ,не підкажіть правильна послідовність моїх дій?в мене змінилася позиція на модему заводі,я зараз вже на федеральному ,роблю новий офер заповнюю форму и відправляю мпнп і чекаю на нову номінацію ,а потім додаю через веб форму на федеральний етап ?
-
Привіт , підкажіть будь ласка, як коректно заповнити дати всіх подорожей на пр, наприклад я приїхала в Канаду і з полетіла на тиждень за кордон з 2024.03.08 - 2024.03.16 то час перебування в Канаді враховувати цей місяць 2 рази? Чи чи як?
-
Це наприклад 2024.01.01- 2024.03.08 - 3 місяці в Канаді, далі тиждень за кордоном і повернення 2024.03.16 до 2024.08.19 - 6 місяці?
-
Привіт, скажіть, будь ласка, ліцей ( ПТУ) 3 роки це post-secondary no degree для федерального етапу? Дякую😊
-
Доброго дня. Така ситуація. На Провенційному етапі клеймив тількі осіту Бакалавра, так як Магістра є тількі диплом, додаток був втрачений. Як тепер бути на Федеральному етапі? Так само не вказувати, або вказати та прикріпити диплом з поясненням. Як краще вчинити?
-
@western9