Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт) я тут недавно, тому ще поки що на стадії юного падавана) питання наступні ( хм.... я б сказав кілька сотень питань) . Планую їхати до Манітоби в вересні-жовтні . До того часу треба вирішити питання з прививкою від ковід)))) маю прививку джонсона зроблену півтора роки тому у євросоюзі - цього буде достатньо??? Сертифікат європейського зразка підійде??? ( Ну як би дата в європі вже закінчилася) .
-
Доброго дня! Маю питання про зняття обмеженнь з WP. 1. Цифрове фото - треба робити окремо у студії, чи можна зробити скан фото з паспорту? 2. Де знайти форму imm5710, пише помилку, коли намагаюсь скачати по ссилці. Може є в доступі, пошук по групі не доміг
-
Підкажіть будь-ласка, а коли потрібно заповнювати форму для прилітаючих в аеропорт Вінніпег? Форма для волонтерів, які зустрічають новоприбулих українців в аеропорту Вінніпегу
-
В українській поліклініці мені радили "знести" ДІЮ та інсталювати заново. Ще не пробувала цього методу тому досвідом не поділюся.
-
Немае різниці для кого, нема безкоштовних садочків. Люди ідуть та не мають сотні тисяч , та допомога на житло, одяг, та речі ,в порожню хату. Починаешь з нуля, порахуйте…
-
Ви все побачіте , та зрозуміете ! Із за і океану, все слаше та цікавіше…
-
Все зовсім не просто, друзі шукають з 4/07, не можуть знайти. Чоловік працює, подруга вдома з сином 4 роки. Є тільки платні і цифра позамежна , до 800 $
-
Дякую