Імміграція до Манітоби
-
Добрий ранок, порадьте хтось будь ласка адвоката (якщо є україномовний) який може допомогти з проблемними питаннями.
-
Пробачте,але це не так.Ви не знаходитись в ні якій страні.Тому кожен,хто працює на судні,проходить face control… Тому і є паспорт моряка. Це означає,що людина знаходиться,яко би в нітральних водах..
-
Працюючи на судні під якимось прапором - Ви автоматично знаходитесь в даній країні і мусите отримати звідти відомість о не судимості. Прапор на судні означає, що там працюють закони тієї країни прапор якої на судні.
-
В вимогах написано що треба довідку з тієї країни де ви жили понад 6 місяців.Я до прикладу за неділю був у 4 острівних-країнах але максимум по 6 годин.Плюс як правило до роботи на судах не допускають людей без security check і чим більше компанія тим якісніша перевірка.
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка: тут в групі я бачила люди обговорювали що треба писати адреса готелів де перебували на відпочинку, але почавши заповнювати цю анкету про подорожі, я не бачу там розділів де треба писати адресу готелів і у відео теж заповнюється тільки город та країна. Може я щось плутаю? Dmytro @western9
-
Доброго ранку.Довідка потрібна з країни де Ви проживали,а на судні Ви працювали.Працюючи на судні,Ви не відноситись у ніякої країни. Я це так розумію.
-
Україна
-
Я сама переклала та завірила в імміграційному центрі. Вам для якої країни потрібно?
-
@banofbot