Імміграція до Манітоби
-
Справа навіть не в тому що лінь. А скоріш всього, що не зовсім розумію що саме там треба вказувати. Просто просумувати все що додала окремо чи може ще щось треба окремо? А так в мене теж все просто, чоловік не головний аплікант, тому додавала окремо листи пояснення в деяких випадках
-
-
А як ви гадаєте, чи можна його зробити та відправити вже після того як відправила заявку? Чи вже краще чекати на дозапит?
-
Я думаю що потрібно вказати всі виїзди по паспорті, і від того відштовхуватись
-
Підкажіть будь ласка, Якщо я був ФОП з 2020 по 2022/09 але змінив 2 країни (Кіпр/Фінляндія) 5 адрес з початку повномасштабної і встиг побувати temporary resident in Finland(тимчасовий захист) як мені вказати в personal history? Робити розриви для адрес? Чи вказати що я був ФОП і адресу в Україні (до того як покинув)?
-
Дякую
-
Не можна. Були такі вже випадки, що людям за це відмовляли в номінації
-
Підкажіть будь ласка, можливо податися на LAA коли пройшло 5 місяців, а якщо одобрять податися на номінацію вже після 6місяців, просто вони можуть довго розсматоювати аплікацію? Мене цікавить це питання, всім дякую.
-
Так, дякую.
-
Якщо ви маєте на увазі підтвердження з попередньої роботи, то потрібно. Навіть печать потрібно переводити
-
Добрий день, підкажіть будь ласка потрібно переводити фірмовий бланк, на англійську мову?
-
Добрий вечір. Скажіть, будь ласка, чи обовʼязково робити cv/resume для федеральної заявки? І що там описувати, якщо до кожного незрозумілого документа додала пояснення?
-
1.Вам вже відповіли на це вище. 2.Також по чату багато вже перекладачів давали, наберіть в пошуку чата "переклад". 3.А взагалі, у будь-якому бюро/перекладача в Україні можете перекласти, треба щоб він поставив свою клятву, що там все вірно перекладено, та печатку. 4. Можете самі перекласти та безкоштовно завірити в Immigrant Centre