Імміграція до Манітоби
-
По номінації: 30го грудня подалися і 28 серпня отримали. Без 2 днів 8 місяців🤦♀️
-
Я за два місяці до приїзду в Канаду булі в декількох країнах туристом і не вказала адреси готелів у заявці, то приходив дозапит на адреси. Але разом з тим, коли в мене була постійна адреса і просто їздила у відпустку і поверталась до України, ті готелі/квартири не вказувала і їх не запитували. Головне, щоб пропусків не було
-
Добрий день всім. Питання по історії адрес за останні 10 років. Чи потрібно вказувати адреси готелів/гестхаузів і тд під час подорожей 4-10 днів під час відпусток? Можливо, банальне питання, але все ж таки я сумніваюсь, тому що за моєю логікою не потрібно, але як правильно?
-
Щось сьогодні ніхто не викладав @timelines . Народ, діліться, хто має)) Це, як казав один персонаж з фільму, "нам душу зігріває"))
-
Всім вітання 🙌! Прошу поради! Заповнюючи форму на федеральному рівні про роботу, як правильно вказати коли була оформлена по догляду за людиною з інвалідністю за 6 останніх років, у довідці ок-5 є запис від Департаменту соціальної політики про сплату податку у пенсійний фонд замість мене. Писати я так розумію точно треба, бо що я робила ці роки😔 Як правильно її вказати ? Роботу не клеймала крім канадської
-
Дякую!
-
Зазвичай не потрібно
-
для дітей вона теж потрібна?
-
Краще одразу оплатити- зекономите час
-
Підкажіть, будь-ласка, чи треба зразу оплачувати біометрію при оплаті заявки на ПР? Як зрозуміти, чи наша біометрія ще актуальна (яку ми робили при подачі на візи КУАЕТ)? Читав у чаті, що хтось оплачував зразу, а хтось потім, а хтось взагалі не оплачував - так як дійсна попередня. Дякую!
-
Як карта ляже. Не приблизно, точно) Не має чітких термінів, чекати і все.
-
Привіт,скиньте будь ласка посилання на Welarc,дякую