Імміграція до Манітоби
-
Нам пропустило, в дітей немає паспорту
-
Всім привіт чи перевіряють на федеральному рівні кількість годин або paystub? Або чи звонять до роботодавця ?
-
Паспорт на дорослих був. А коли у дітей в графі це питають, то по відео ставили НІ (не має) але з Ні не пропускає. І на скільки я розумію то свідоцтво теж національний документ, якщо наприклад у дитини не має паспорту внутрішнього
-
Вчора почала заповнювати на ПР по відео. Просто ділюсь досвідом. У відео там де перша анкета 0008 на дитину, в графі nationality document ставлять що НІ. Але мене з НІ не пропустило. Тож я додала їхні свідоцтва про народження і тільки тоді пропустило. Але там треба ставити expire date і звісно в свідоцтві немає. Тож я поставила дату коли їм 45 років😂🤦♀️ я не знаю чи правильно це чи ні. Був такий досвід у когось?
-
Дякую, 😊😊та от в іхній адресі зібралися всі нестандартні літери польські😂, але добре що не потрібно 😊
-
Дякую велике 🙏
-
І вище написали що це прописувати тільки прізвище та ім’я. І більше нічого
-
Батьки українці, я саме за адрес питала, чи потрібно писати чи ні, і чи на польській теж адрес писати? Щиро дякую
-
Якщо є work permit introduction letter, то робочий перміт видадуть в першому аеропорту. Якщо немає, то шукати роботодавця і відкривати через LMIA процедуру. Але у світлі останніх новин, зараз низько кваліфікованих робітників можливо не будуть набирати через LMIA.
-
Доброго дня! Питання в контексті останніх новин щодо подачі на WP: Якщо людина має вклеєну Visitor visa, але досі не вʼїжджала до Канади — в такому разі на work permit вона може податися до вʼїзду? Чи потрібно вʼїхати, виїхати і тоді вже подаватися?
-
Дякую
-
Добрий день! Можливо, хтось стикався з подібною ситуацією і зможе підказати. У мене закінчується канадська віза (віза була вклеєна у старий закордонний паспорт, а work permit видали в аеропорту за новим паспортом). Потрібно отримати нову візу. Може, хтось може поділитися інформацією або корисними лінками? Заздалегідь вдячна!
-
Зрозуміла, бо я вже разами не розумію, чи все заповнила чи ні