Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня чи вечора. Хотів би вибрати Манітобу для переселення, в даний момент перебуваю в Україні наприкінці серпня планую вилітати. І звісно е купа запитань. 1) Як краще прилітати через Торонто чи безпосередньо до Вінніпега. 2) Чи є волонтери які могли б допомогти, хоча б на перших етапах, sin, медкомісію, медстраховку та обмін водійського. 3) Якщо у мене водійське з категорією Д(водій автобуса) то які категорії будуть у Канаді.
-
В мене партнерка працює взагалі на відновленні будинків після пожеж, гіпсокартон/азбест і т.д Був досвід роботи на клінінгу. Каже що будівництво по важкості на рівні з клінінгом)
-
Ясно
-
То ж від професії залежить а не від статі чи звідки приїхали, без мови так тільки клінінг і конвеєр напевно
-
Я маю на увазі куди в основному зараз йдуть жінки на роботу типу якийсь клінінг, заводи
-
Якесь дивне питання професія не залежить від національності 🤷♂
-
Добрий день, підскажіть будь ласка на які вакансії зараз беруть жінок які приїжджають з України ?? ( Рівень англ.-Базовий)Який саме вид роботи , хто вже влаштувався ?
-
Переклад в мене є, якщо потрібно- звертайтесь в особисті, я на пошту відправлю, все одно тут будете робити самостійно, а потім вже затверджувати в бюро перекладів
-
можна в мене були такі ж самі права - робите обов’язковий переклад і міняєте на ті що в Вінніпезі.
-
Підскажіть будь-ласка чи потрібно для евалюації диплому перекладати його на англійську мову( для Wes), якщо диплом і додаток вже на двох мовах українська та англійська( апостиль вже є)?? Дякую☺
-
Підкажіть б.л. чи можна в Манітобі легалізувати таке посвідчення і на яких умовах. Задня сторінка без перекладу.