Імміграція до Манітоби
-
Ні не було, але працювали там поки чекали документи в Канаду, тоді не може бути візітор?
-
Я шукала в пошуку і кожний по різному пише(((
-
Та я теж😔
-
О точно це був «статус Укр» я не працювала але чоловік працював. Може вказати Інше- і пояснити що це був статус UKR?
-
Ох, я на візу і Ворк перміти всюди вказувала Protected Person 🤦
-
255 cad
-
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Фед.рівень. Доброго дня, підкажіть будь ласка 🙏🏻 якщо ми з сім’єю виїхали під час війни і отримали «Тимчасовий статус у Польщі» що можна вибрати «Інше» і пояснити, чи вибрати Захищена особа? Підкажіть будь ласка 🙏🏻😔
-
В мене повернули двічі
-
Доброго дня. Чи може хтось пояснити таку інформацію ( прикріплю фото) Побачила в соціальних мережах. Не виглядає на правдиву але може хтось може пояснити?
-
Plul😄 Tt u
-
А є відео як це робити?
-
Підкажіть будь-ласка закінчився паспорт у дитини і всі докумеоти( віза і стаді перміт) Паспорт зробили новий, далі які дії? І де шукати інфу! Дуже вдячна за допомогу!
-
Це начебто доволі поширена ситуація і навіть @western9 дав мені відповідь, але я все одно не до кінця розумію: Якщо добавляти в imm0008, чи потрібно матері дитини заповнювати "Declaration from Non-accompanying Parent/Guardian for Minors Immigrating to Canada (IMM 5604)"? Дитина сьогодні не знаходиться в Канаді і не планує їхати. Я вірно розумію, що ця форма заповнюється тільки якщо дитина їде, а один з батьків - ні? Тобто я не повністю розумію, якщо я вказую дитину у imm0008, то тоді дитина з попереднього шлюбу отримує PR, а якщо у формі imm5406, то не отримує? І якщо вказувати дитину від попереднього шлюбу у imm0008, то чи треба заповнювати "Declaration from Non-accompanying Parent/Guardian for Minors Immigrating to Canada (IMM 5604)" чи ні? Таке ж питання, якщо вказувати дитину від попереднього шлюбу у imm5406, то чи треба заповнювати "Declaration from Non-accompanying Parent/Guardian for Minors Immigrating to Canada (IMM 5604)" чи ні?