Імміграція до Манітоби
-
Точно в людей були повторні запити, писали не раз
-
Я не знаю. Тому й питаю чи є в кого ще повторні дозапити саме на медкомісію. Я не одна тут чекаю так довго.
-
У вас дуже нестандартний кейс. Чоловік не в Канаді? Може через це?
-
Доброго вечора. Питання до тих, хто на федеральному етапі більше року. В мене вже більш ніж рік ніякого апдейту, а сьогодні прийшов дозапит на медкомісію для чоловіка. Він не у заявці, та все одно минулого літа він пройшов медкомісію як і ми с доньками. Мій файл при цьому так і не відкривали. Знаю що стоїть термін дії на медкомісію 1 рік. Але у нас с доньками повторно не запросили. Чи приходив комусь ще повторний виклик на медкомісію?
-
Маю надію) Дякую!
-
Дякую)
-
Підкажіть будь ласка, чи підходить довідка з Дії без печатки та підпису?
-
Доброго дня! От читаю чат й не розумію тепер, що відбувається. Я заповнювала аплікацію на SWM. І вказувала чітко, що працюю 6 міс на момент подачі. Грошей вказувала 10000 на чотирьох. Навіть не було сумнівів, що то SWM. А тепер подивилася дату LAA і це 28 лютого. Тож пише, що то Special Immigration Measure - Ukraine Draw #23. І там йдеться саме про 60 балів. То може бути, що йду по SWO? Грошей явно не достатньо. І питання про 60 балів не стояло взагалі, подала ЕОІ з 774 балами.. Чи то вони там щось самі наплутали з двома програмами. Думаю, варто просто чекати на номінацію й подивитися, що прийде. Але тепер більше страхів з'явилося..
-
Так, зможете.
-
Коли рішення суду буде на руках, то перекладете його і додасте до заявки. Але там важливо, щоб це вже було остаточне рішення. Там дається якийсь термін після рішення, щоб воно стало остаточним.
-
Ні, ця графа про інше. Про те, чи були ви присутні на самій реєстрації вашого шлюбу.