Імміграція до Манітоби
-
Воно є ще в законі, а є "нелегальне" Залежить як політики назвуть
-
Взагалі я записувала не за українців
-
Згадайте як у фільмах показують, дітей копів місцевих. Набухане вʼїхало в іншу машину, і папка/мамка його відмазали. Той же чікаго пд для прикладу. Ви скажете: та тож кіно. Раніше я б погодився, тільки проблема в тому, що такі сюжети не придумують просто так. Як виявилось, все що в кіно показують, це відображення процесів у суспільстві. Може гіпертрофоване, але основний тренд можна вловити. Чим це відрізняється від того що ми мали в Україні? 1. Масовість 2. «Вхожість». В Україні дійшло до того що на олх давали обʼяви про довідки фейкові(в басейн, вагітність і тд і тп). Тут треба «знати людей». Причому не знати людей, які знають людей, а саме через 1ші руки. Бо якшо тебе зловлять, то вже відмазатись буде майже не можливо. Що приводить нас до пункту 3. 3. Невідворотність покарання. Якшо за тебе взяли антикорупційні органи, то тобі вже пташка Гізо не принесе новину, шо по тобі діло ведуть. Ось цей пункт як на мене найважливіший.
-
Це дурне питання , але для людей з Індії світ лише на Канаді зійшовся ?)
-
Будемо надіятись що не тільки будуть зміни в імміграційний системі…
-
То ж ліберали мають план збільшення кількості населення до 100 000 000 осіб.Ось він в дії
-
І так як вони з Індії вони цей бізнес з Індією будують виходить , і Канада крім цього нічого немає крім 2 доларів податку так як low income
-
Це вже інша сторона медалі….
-
Просто в Європі гонять , як має бути і нікому не треба ця дешева робоча сила та вона і принципі без сенсу . Вони платять страшні гроші щоб потрапити сюди по суті яких немають і потім працюють ща копійки аби віддати борг причому працюють погано , плюс крадуть на роботі та в загальному . І питання який це в плюс для держави . Лише все жахливим стає . І податки сумніваюсь, що більшість їх платять оскільки вони працюють між собою за cash
-
Добре , давайте закриємо цю погану тему. Це не є чат по наболіле 🥹
-
В мене на роботі родич індійської співробітниці купив LMIA наче за $40к,і вона казала, що $15к її чоловік за нього заплатив, а у самого родича грошей немає
-
Теж Сідней, теж 2 міс чекаю
-
Я тільки що звернув увагу, що це чат з імміграції, а не "про життя в Манітобі", тому не буду тут спам розводити та залишу це повідомлення тут як останнє. Просто скажу вам, що Канада не ідеальна країна, та й взагалі не буває ідеальних країн, корупція є скрізь. Але я точно не буду порівнювати рівень корупції тут та в країнах СРСР. Для того щоб переконатися, підіть у садочок тут та "порішайте" за місце, або у школу за гарні оцінки, або в універ поступити, або з поліцейським за водіння в нетверезому стані, або в лікарні, щоб прийняли без черги, або отримати якійсь дозвіл або постійне місце проживання, або працевлаштуватись, або .... й цей список можна продовжувати годинами. А знаєте країни, в яких це елементарно зробити, коли є гроші?