Імміграція до Манітоби
-
Нас таких багато У мене змінився минулої п'ятниці, ще й досі нічого не прийшло
-
Його можна скачати з вашого кабінету Service Canada, або роботодавець може вам його надати. Тобто в Service Canada він з'явиться тільки після того, як роботодавець його оформить. Але тут часто роботодавці не поспішають з цим. Мій це зробив коли вже я нагадувала йому
-
Колись читала, що теж роботодавець не хотів надавати ROE людині, то зверталися до Service Canada безпосередньо, і там вже вони самі вимагали від роботодавця ROE. Ну а взагалі-то роботодавець зобов'язаний зробити ROE і додати його в Service Canada. Просто він може тягнути час. Мій теж мене типу звільнив, коли я в же працювала на іншій роботі, і тільки коли я почала нагадувати, що мені потрібен ROE. Для SWO це все не так критично, я би завантажила інфу з нової роботи+ пояснення, що як тільки отримаєте ROE його теж підгрузете
-
Роботодавець не забовʼязаний надавати його вам особисто, він відправить лист в service canada(це він забовʼязаний зробити) i звідти його скачайте, десь за тижденьмає зявитись
-
Періодично перевіряйте свій онлайн кабінет у Service Canada. Мій ROE з'явився через місяць. Якщо не має ROE, маєте право прийти в Service Canada і зробити запит на його отримання. Мені в сервісі не хотіли надавати послугу, сказали чекати два місяці, якщо нічного не буде, тоді прийти. Почитайте умови. Роботодавець майже одразу після звільнення має надати ROE
-
ROE надають в будь-якому випадку, це як трудова книжка. Там стоїть позначка причини звільнення. Якщо за власним бажанням, то виплат не буде