Імміграція до Манітоби
-
Я брала доходи з ОК-5, треба перевести по курсу на той рік в канадські долари. Я напротязі 4 місяців отримала 3 таких листи по різному написано, але зміст один -подати дані де мій чоловік. Я не могла ніяк отримати те нарахування. Я втомилася. Потім я поставила статус в кабінеті "separate", бо реально живемо 2р окремо і мені від нього ні холодно, ні жарко, я вкалую на двох роботах, щоб утримати дітей. Після цього на наступний місяць прийшли виплати, перестали слати листи. Просто ділюсь своїм досвідом.
-
CRA має наувазі, що якщо він приїде жити до Канади, то маєте повідомити їх про це.
-
Щиро дякую Дмитро . А то я подумала що треба перекласти виписки по рахунку з банку України, бо не зрозуміла з тим доходом . А то виходить цього не потрібно, тільки просто лист , напевно про дохід за попередній рік чи вже той що в Канаді буде , який заробить за перші місяці ?
-
Наскільки я зрозуміла то потрібно все подавати максимально, але якщо ви не подали то чекайте від офіцера повідомлення , якщо йому щось не буде зрозуміло то зробить запит на cv
-
Дякую 🙌