Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1633928815T Offline
    t1633928815T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    І ще я перед заповненням якесь відео була в ютубі подивилась нашвидко, де типу казали, шоб писати лише те, шо ви можете підтвердити фактами, бо будуть перевіряти все і не дадуть візу - ну і послухала їх, бо знову ж таки скоріше-скоріше заповнити заявку і подати - і не вказала двох емплоєрів, які виссали з мене купу крові і нічого не дали в замін. А по факту треба було всьо писати і не паритись, бо завжди можна пояснити - це теж дізналась оце як всім почали розжовувати в чаті інфо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1633928815T Offline
    t1633928815T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Я памʼятаю, що заповнювала заявку коли не спала і не їла нормально майже місяць (довга історія), то там форма була, де треба було безперервно вказувати роки, персонал хісторі чи шо, а я не звернула уваги навіть, думала то про роботу, і не розуміла ніяк чого та дурна форма не сабмітиться, потім поставила дати якось так, шо засабмітилось. Три роки по тому - оце недавно - дізналась, шо там треба було і анеплоймент писати і так типу сходиться все 😂 ну штош, писала ЛОЕ, що зазвичай я розумна і красива, але в стресових ситуаціях у мене IQ огірка.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1010598215T Offline
    t1010598215T Offline
    Kateryna Demianova
    wrote on last edited by
    Добрий день, Підкажіть будь-ласка, отримали номінацію, але тільки буквально за тиждень до цього змінили адресу( коли хотіла змінити в кабінеті, вже було не доступно для зміни) чи вплине це на подачу на федеральному рівні? Бо листі про номінацію написано, що можуть відкликати, якщо адреса не вірна? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Звичайно, ті хто жив у прикордонних зонах, то кілька разів на тиждень їздили чи в Польщу чи в Румунії чи Словаччину. Це все вказати не можливо, день в день
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Ахах, я як раз там і бувала🤣але це я все вказала
    1 Reply Last reply
    0
  • t1111353772T Offline
    t1111353772T Offline
    Eugen Baidan
    wrote on last edited by
    Я не розумію для чого суєту розганяють. Повторюсь там аплікант не вказав 2 роки на ближньому сході , де вербують терористів і купа різних ворожих для Канади організацій знаходиться. Ну ось просто зрозумійте яка ваша проблема і яка ось проблема не вказала ти 2 роки наприклад в Ірані . 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t1111353772T Offline
    t1111353772T Offline
    Eugen Baidan
    wrote on last edited by
    Та це був випадок коли якийсь аплікант 2 роки в Єгипті не вказав . І то, якщо б людина пояснила чому , то може б і не відхилили , але людина не вказала цілеспрямовано бо довідку про несудимість не знала як взяти. Або просто на брехала. Я вже не памʼятаю всіх подробиць. Але ситуацій коли за день по шенгену кенсел зробили не було. Я думаю що за брехню суттєву відміняють заявки .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Ой в мене теж якийсь дурдом в куает, якісь незрозумілі дати писала, я навіть не уявляю чому я написала ті дати, вони зовсім не співпадають з фактами
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    Ні, у вас викривлене уявлення про життя. У мене в заявці на куает поїхали дати подорожей, наприклад в Єгипті я був у 19му році, а в куает вказав 20й (місяць правильний). Ще в заявці куает було вказано Зальцбург, Австралія, замість Австрії. Факти наче і правдиві, але люди допускали помилки в куает заявках
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ви хіба ще з не ПР?
    1 Reply Last reply
    0
  • t592903310T Offline
    t592903310T Offline
    Sv
    wrote on last edited by
    Я вже знаю три неточності. І нічого, крім сказати "заповнювала коли не було документів, по пам'яті вказала всі роботи, не буде точних дат прийняття/звільнення. Те саме з подорожами. В мене 3 паспорти з ними, зараз ще +2 дійсні. Нереально було все заповнити точно. Це не брехня. Коротше.....на розсуд офіцерв
    1 Reply Last reply
    0
  • t327365413T Offline
    t327365413T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Підскажіть будь ласка на подовження WP можна податися до 16 грудня?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1317965863T Offline
    t1317965863T Offline
    Canadosic
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім. Хто може підказати в які дні і які часи можливо побачитися з представником консульства в Вінніпезі? І чи можливо буде ,при цьому,продовжити дію закордонного паспорта дитині в 16 років. Дякую,Гарного дня!
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Головне, щоб в ПР аплікації все було правдиво. Якщо є неточності в CUAET, головне бути готовим їх пояснити у випадку звірки обох аплікацій
    1 Reply Last reply
    0
  • t1001885629T Offline
    t1001885629T Offline
    Krystyna Troitska
    wrote on last edited by
    Я думала, що це як два етапи☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Правдиві факти є правдивими фактами.
    1 Reply Last reply
    0
  • t592903310T Offline
    t592903310T Offline
    Sv
    wrote on last edited by
    Я заповнювала на візу через тиждень анонсу програми. Ну і початку війни...+-3 тижні. Я не думаю, що я все адекватно заповнила, виїжджала з під обстрілів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Не знаю, чи волонтери вже ділились історією, але вже є факти відмови через невідповідність даних у аплікації на візу за CUAET та аплікацією на ПР. Одна і та сама подія - відвідування та проживання у іншій країні - представлена по-різному, з різними датами та контекстом. Якщо ви десь проживали 6 місяців і більше, то маєте це вказати в аплікації на ПР та надати довідку. Інакше буде PFL і відмова. В даному випадку IRCC виявили невідповідність між аплікаціями і у ПР відмовлено.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Нема другого етапу ПР. Номінація - це не етап ПР.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1001885629T Offline
    t1001885629T Offline
    Krystyna Troitska
    wrote on last edited by
    Дуже добре. Дякую! Аж не віриться. Але ми такі щасливі. Гарного дня Вам ☺️
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.