Імміграція до Манітоби
-
6 міс
-
Всім привіт Підкажіть будь ласка якщо засабмітили на федеральний, але депенданс не вказували що іммігрує (батько не давав дозвіл) Чи можна її зараз під час розгляду ще не отримали АОР додати в всі необхідні документи. Пане @western9, пане Dmytro допоможіть будь ласка
-
Я ж і кажу, має бути закладена можливість компенсувати це все безболісно
-
Інтервʼю мають оплачуватись додатково в цій угоді, на випадок розкриття схеми і депортації за це контрактом має бути передбачена компенсація у вигляді вілли на Сардинії 😁
-
З дати коли вам узгодять продовження
-
Хтось знає, що робити, якщо хочеш виправити форми до AOR? Як я зробила : завантажила свою ж з свого файлу (заповнену) та зробила там зміни, змінила дату та поставила електронний підпис. Чи правильної процедури я дотримуюсь? Чи треба було роздрукувати та підписувати,та сканувати потім?
-
Та буває таке що люди роками були разом. Але аплікації подали окремо , а потім тут одружились чи зробили коммон ін ло . Або одружились на федеральному етапі ,таке теж буває 😓 мабуть тут багато офіцерів і побачили винагороду за шлюб в 10 к 😃 Хто їх знає , але то таке
-
Тільки що знову дзвонила в ircc, вони сказали не можуть пришвидшити розгляд документів, адже є черга, тож чекайте..