Імміграція до Манітоби
-
Global Affairs Canada. Треба надіслати Ваші документи за вказаною адресою у посиланні, яке Вам кинули вище. До документів ще треба додати заповнену форму із сайту.
-
"Доброго дня. В мене така ситуація. Моєму тату відхилили кует по закону 41(а) . Що це за закон не можу знайти? І був запит на військовий квиток, якого в нього не було. То зараз є тимчасовий вийськовий, зробив. Це можна дати на перерозгляд, додавши додаткові дані?"
-
Пане Dmytro почитайте Конституцію України. Закони України поширюються виключно на території України і на населення України. Ви не на території України і не є населенням України. Не приписуйте собі і іншим юридично нікчемні вимоги ! Проконсультуйтесь в любого юриста по міжнародному праву.
-
Ви документи додаєте одразу всі. Немає такого, що поступово завантажуєте. Подали всю інформацію і чекаєте, поки IRCC всю вашу інформацію обробить і вишле вам всі АОР, портали і тд
-
Якщо ви є громадянином України, який знаходиться тимчасово за кордоном, це не означає, що ви можете повністю ігнорувати законодавство України. Інформування про закони відбувається також і через електронно через офіційні ресурси. Якщо закон надруковано в "Голосі України", то це не означає, що його всім треба прочитати. Факт опублікування означає, що є закон, який потрібно виконувати.
-
А звідки інформація, що буде відмова в ПР якщо не оновити резерв?
-
Наскільки я чув, сума штрафу щей подвоюється якщо вчасно не заплатити