Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t472002402T Offline
    t472002402T Offline
    Ilona
    wrote on last edited by
    Ну ви ж і не знаєте що робили інші? Чому хтось повинен помирати, а хтось вказувати іншим чи мають вони право на життя?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Слухайте, я все своє життя жила в Україні і жодного разу не розглядала можливості виїхати, а тим паче отримувати громадянство іншої країни. А ви що в Україні? Тому ваші запитання тут не доречні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t472002402T Offline
    t472002402T Offline
    Ilona
    wrote on last edited by
    Я не буду продовжувати срач, але вже не можу це лицемірство бачити. Жінки та громадяни Канади розповідають українським чоловікам про їх обов'язки. Жінок теж беруть до лав. Розпоряджайтесь своїм життям, а іншим ви його не давали. Як і держава, щоб його забирати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Подивіться, хто я і що робив і роблю. Може питання зникнуть. Поки українські урядовці готувались до шашликів, ми всіма силами робили все, щоб Україна мала зброю на підтримку ще починаючи з осені 2021 року. А потім CUAET
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михаил Николаевский
    wrote on last edited by
    Так я вже на шляху, чекаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Так вже є така можливість, чого чекати? Чи все ж таки треба використати Україну у своїх інтересах?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михаил Николаевский
    wrote on last edited by
    Цікаво було б послухати вашу риторику щодо обмежень, якщо ви б були чоловіком на території України
    1 Reply Last reply
    0
  • t472002402T Offline
    t472002402T Offline
    Ilona
    wrote on last edited by
    Приїхати? Але держава потребує воїнів зараз.
    1 Reply Last reply
    0
  • t472002402T Offline
    t472002402T Offline
    Ilona
    wrote on last edited by
    Мене і всю мою родину кинули в Маріуполі помирати. Ми нікому нічого там не повинні. Те що ми живі виключно наша заслуга. Посиділи б ви так "спокійно" може теж задумалися.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Якраз я оновив дані, щоб мати можливість потім приїхати до України без жодних проблем.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Не забувайте, що в Україні війна, і це є обставиною, що дає право Україні в особі її законодавчих органів обмежувати права на час воєнного стану. Всі спокійно тут сидять у Канаді, а наші хлопці хоронять щодня своїх побратимів. Звісно, ніхто вмирати не хоче, то хоча б сиділи би спокійно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михаил Николаевский
    wrote on last edited by
    Як тільки з'явиться можливість його замінити, я залюбки не буду більше ніколи їм користуватись. Але і від громадянства відмовитись - не відмовитися, бо тупо не розглядаються заяви на вихід. Так і живемо 👍
    1 Reply Last reply
    0
  • t472002402T Offline
    t472002402T Offline
    Ilona
    wrote on last edited by
    Ми коли отримаємо громадянство Канади теж зможемо бути всі законослухняними і правильними громадянами України, знаючи, що ніколи туди не повернемося 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Це риторика від людей, які згадали, що вони українці, та витягнули український паспорт, щоб приїхати до Канади. Плюс незнання елементарних речей щодо громадянства.
    1 Reply Last reply
    0
  • t472002402T Offline
    t472002402T Offline
    Ilona
    wrote on last edited by
    Хтось там "законодавчо" вказує що люди повинні поставити собі на телефон програму невідомого походження і вносити туди свої данні)) ага, а потім телефони вибухають, фігня всяка. 🤡
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ви громадянин України? Тоді ви повинні виконувати закони України незалежно від країни перебування. Навіть після отримання громадянства Канади, ви все одно будете громадянином України.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Ну тоді за вашою логікою чого ви користуєтесь паспортом України, який є її власністю? Права і обовʼязки є для всіх, незалежно від ваших «хотєлок». Не знання законів не звільняє вас від відповідальності. І перш за все, ви громадянин України, навіть знаходячись у Канаді, і тільки завдяки Україні за її документам ви тут.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Так , просто це стає зрозуміло для людина яка там зареєструється . І витяг звідти вже не вийде зробити .
    1 Reply Last reply
    0
  • t1945337858T Offline
    t1945337858T Offline
    Katya Ishchenko
    wrote on last edited by
    таке саме, чоловік не служив, дані оновили в Резерв+ і підтягнувся адрес в Україні і за 48 год підтягнуло адрес в Канаді, виїхав офіційно через кордон під час війни.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    '_'
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Вибачте що турбую. Мабуть ці питання вже задавали але хочу впевнитися. Пане @western9 підкажіть будь ласка: працюю у Вініпезі в Акватіка Сінхро Клаб. Почала працювати5 грудня 2023 року, згідно контракту пропрацювала до 15 червня а потім діти пішли на літні канікули і я знов підписала контракт і зараз продовжую працювати на посаді тренера фул тайм (30 годин на тиждень). У контракті написано що після наступної літньої перерви мій контракт буде продовжено і надалі на сезон 2025-26. Я хочу податися на Манітоба Скіллд Воркер.Чи підійде мій контракт для отримання ПР?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags