Імміграція до Манітоби
-
Тут дехто вже майже рік чекають, скоро вже заново подавати заявку…
-
Вас не запросять тільки тому що ви подали еоі. Слідкуйте на сайті за вибірками. І ви зрозумієте, чому вас знову не запросили.
-
Начебто вибірки раз в 2-3 місяці з балом 830+ остання була в червні 836
-
Доброго дня. Відправив EOI форму 17 липня 2024. Досі немає LAA. Підкажіть будь ласка чи то є нормально так довго чекати на рішення щоб мені дозволили додати документи на підтримку провінції. 771 бал. Complience з усіма вимогами. Може я ще щось повинен зробити чого не знаю? Заздалегідь дякую за відгуки і інформацію.
-
Я так розумію, що ви відправляєте через веб форму і потім вони оплату додають у ваш файл. Коли прийде AOR вам одразу прийде і запит на здачу біометріі.
-
Ну це ваше діло. Просто між оплатою і запитом здати може пройти кілька місяців
-
Я читала, що біо можна окремо оплатити і послати їм квитанцію.
-
Ви платили до підвищення цін (до 30 квітня)? Я платила в червні за 2 дорослих + дитина + біо = 3480$ ircc.canada.ca/english/information/fees/fees.asp#permanent
-
Доброго дня . Може в когось була схожа проблема . Подався на федералку вiд работодавця . Обiцяв фулл тайм та в ковер леттер вiд 30 до 35 годин , а вiн собака iнколи рiже години . Буваэ i 25 годин на тиждень , а буваэ i 30 . Що робити не маю уяви . Дякую за вiдаовiдь
-
Я взагалі коли побачив що не оплатив одразу bio з AOR то вже залишив надію і приготувався до очікування + 3 місяці,відпустив ситуацію,поїхав у відпустку,бо вже не вивозив це навантаження.Дуже здивувався коли прийшов запит.Так що по ходу треба просто відпускати ситуацію,бо нічого змінити не можна,прискорити офіцерів також.Як дійде черга тоді вже рухатися далі
-
Дякую