Імміграція до Манітоби
-
У будь-якому випадку ви встигли податись повторно до закінчення терміну номінації. Будемо сподіватись, що на цей раз з документами все в порядку. MPNP не будуть продовжувати вам номінацію, адже ви подали вже документи. Ви можете написати їм через веб форму із запитом, але на мій подібний запит відповіли, що продовжувати не треба. Якщо б ви не встигали отримати наприклад довідки про несудимість з різних країн, то можно було б просити їх подовжити. Я думаю, якщо ви все виправили, то очікуйте AOR.
-
Я просто ще не знаю як це працює, але після того, як отримую пропущені, то перевіряю у Гуглі А там друге посилання дуже часто на гавермент Хоча співпадіння із тим номером немає Тому постійно присутній страх, що пропустила важливий дзвінок, бо ще й по SWO йду через сестру, то їх там моя робота може і не дуже цікавить, може хочуть особисто поговорити
-
Дякую за відповідь. Але справа в тому що що це моя друга спроба податися на пр. Тобто я відправив документи на пр , а через 4 місяці мені їх повернули, тому що я помилково не заповнив одну важливу форму. Тому я все виправив і відправив знову. А зараз хвилююся що щось знову не так і вони повернуть. А тоді я не зможу податися знову, тому що номінація просрочена)))
-
-
Присутність дитини до 12 не обов'язково. Подасте документи на паспорт в Чилі. Паспорт прилетить в Чилі. Далі або забираєте паспорт, або через встановленний термін, якщо його не забрати, паспорт повертають в Україну і далі можна замовити доставку в Торонто, але це займе десь один рік. Можете попросити в консульстві, щоб після доставки паспорту в Чилі, для Вас відсканували першу сторінку, бо фактично потрібен лише скан, а далі чекати пересилки в Торонто.
-
255 доларів
-
Підкажіть, за продовження work permit треба тепер платити чи ні?
-
В Чілі можна без візи?
-
Мені дзвонили на роботу,спочатку на ресепшн,потім до супервайзера,а потім вже їх направили до менеджера.Вони знайдуть як звʼязатися з вашими менеджерами.А якщо пощастить то взагалі ніхто не подзвонить.В обох випадках до вас не будуть дзвонити особисто.Я взагалі не беру слухавку від номерів яких не знаю,скаму багато дуже
-
Добрий день.Шановний @western9 Підкажіть будь ласка якщо на провінційному етапі (laa отримав чекаю розгляду) виїздив за межі Канади на тиждень в оплачувану відпустку чи потрібно повідомляти якось mpnp ? Повернувся продовжив працювати. Також будь ласка якщо не головний алікант отримав нещодавно новий візітор рекорд чи потрібно його додавати в кабінеті через "add documents?" буду вдячний за відповідь.
-
Добрий день, Підкажіть, будь ласка, моя менеджер скоро уходить у декрет, а в заявці на аплікацію вказано її номер, та загальні контакти компанії, чи треба сповістити якось МРNP, що тепер, у разі необхідності, вони можуть звʼязатися за іншим номером? А ще періодично маю дзвінки з невідомих номерів, вже пошукала по чату і бачу, що багато хто переживав за це, що можна так пропустити дзвінок від офіцера Так от питання, чи було в когось так, що офіцер залишає голосове повідомлення? Бо усі рази, що я брала слухавку, то було або мовчання, або якийсь скам Дякую