Імміграція до Манітоби
-
Дуже вдячна!
-
Просто Польща. Якісь мразі повісили плакат: "Україна нас руйнує. Це не наша війна, поляк, прокинься!" Поляки заробили мільярди на допомозі Україні, а тепер що, раптом захотіли все це припинити? Просто мразі. Тисячі смертей наших захисників будуть на совісті тих, хто робить подібні речі.
-
Через веб-форму. Нок був вище, зарплата менша. Вам треба взяти новий джоб офер і заповнити веб форму де ви впишете, коли будете виходити на роботу, вашу нову посаду, новий нок, нову зп. І додаєте ще цей джоб офер. Відповідь від них в 10 робочих днів/ мені відповіли через 2.
-
Маю на увазі, що я ще не розпочала процес подачі на ПР. Чи це питання було адресовано не мені?
-
Ні, планую найближчим часом
-
А навіщо скасовувати? По цій програмі немає жодної залежності від родичів. Ви не зобов"язані з ними жити. Вони не виступають гарантами чи спонсорами. Все, що від родичів потрібно, - це заповнити один папірець у нотаріуса. Все. Далі ви їх можете навіть не бачити ніколи
-
Доброго всім ранку. Маю питання з приводу PR через Family program... Чи є якась можливість скасувати цю подачу? І чи буде повернено кошти? Я розумію, що я багато хочу, але сил немає вже терпіти ці знущання... Не дай Боже мати комусь таких родичів. Буду вдячна за відповідь 🙏
-
Номінація - це не процес подачі на ПР. Не хочу вас розчаровувати, однак, вивчіть усі кроки перед тим, як можна податись на ПР. 1. Реєстрація у пулі ЕОІ. Вибірка з пулу залежить від кількості рейтингових балів. Деколи люди сидять в цьому пулі рік - і їх ніколи не вибирають. Вибірка з пулу ЕОІ - це перший крок до номінації провінції. Тільки після того, як вас вибрали, ви зможете податись на номінацію (все ще не ПР).
-
Так, це я в курсі. Я планую змінити роботу вже після подачі на ПР.
-
Ніяких палок ніхто не зможе нікуди запхати. Якщо родичі підписали форму у нотаріуса, де підтвердили вашу спорідненість, то це все, що від них потрібно. Питання можуть бути, якщо факт, що ви родичі, не дуже зрозумілий за документами. Однак, якщо це брат, сестра, батьки, то у вас всіх є, принаймні, один документ, який підтверджує цей факт.
-
ЕОІ, як не крути, це шлях до отримання ПР. По балам все гаразд. Питання, по яким на даний момент переживаю, це зміна роботи