Імміграція до Манітоби
-
Дякую) Но це може тривати як два тижня так і два, три місяця ))
-
Я не хотів би вас лякати, але вони розуміють, що неможливо жити не маючи роботу. Вони зараз на 90% впевнені, що у вас була якась робота там, але їх бентежить, що якщо так, то чому ви вказали, що не працювали. На мій погляд, навіть нелегальна робота не така страшна для них, як той факт, що було це скрито. Тому що наступне питання, яке в них буде - що ще ви могли скрити від них. На мій погляд, єдина можлива відповідь у цьому разі - бізнес в іншій країні, з якого мали прибуток. Але, якщо його немає, то це проблема. Але це лише мої думки з цього приводу. Дійсно цікаво дізнатися кінцівку цього розгляду справи
-
Привіт. Запитання для знайомої. Вона працює 1 рік в одній і тій самій компанії, але її перевели на іншу посаду, чи має вона чекати ще пів року щоб подавати заявку?
-
Попередьте роботодавця, що з ним звʼяжуться. Щоб не він не затягував відповідь
-
Дякую ☺️
-
Скажіть будь ласка, які саме сторінки потрібно перекласти з внутрішнього паспорту?
-
В суботу друг допомагав заповнити заявку вже на федеральний етап, в CUAET в мене було вказано робота і trip одне і те ж саме, в цій заявці я вказав подорож тільки в Швецію, роботу вказав всю де працював ту що памʼятав приблизні дати, перед вилітом в Канаду працював на LG в Польщі, цю роботу я не вказував в CUAET, тому що ще працював і не летів, на федеральний етап звісно вказав цю роботу. Мене що цікавить, чи це сильно вплине на розгляд і може бути відмова, що різна інформація з CUAET чи ні? На федеральний етап я всю інформацію надаю правдиву як є.
-
Доброго ранку, В когось була схожа історія? Я впевнений на 99%, що ми не вказували Close Relative in Manitoba в EOI, бо в нас нікого не має з родичів і в принципі нам вистачало балів на будь-яку вибірку. В той день було дві вибірки, All profiles і Close relatives in Manitoba, чи є ймовірність, що вони messed up on their side і вислали нам LAA не по тій вибірці?
-
Зрозумів, дякую.
-
В Ізраїлі дуже багато наших працюють нелегально. Також там була можливість податись на статус біженця, давали якусь бумагу з якою брали на роботу
-
Я всю інформацію надаю правдиву, розбіжності 100% будуть.
-
Доброго дня Шановна групо підкажіть з таким питанням , або можливо навіть мав досвід в такій ситуації. Одна сестра проживає в Канаді( давно має документи), чи може вона подати документи по родинній програмі яка діє до жовтня для двох рідних сестер.Є сумніви чи можна для двох , чи тільки для однієї особи в рік
-
-
-
Або критично 🥲