Імміграція до Манітоби
-
Чим далі, тим більш прискіпливіше дивляться до заявок українців, це як на мене. Раніше пролітало все, всі швидко отримували номінації. Зараз трохи складніше та довше. Тому послухайте Дмитра, напишіть гарне пояснення чому так сталось, поясніть логіку своїх дій. Тільки думайте про те, що пишете людям, які вирішують вашу долю тут 🙂, тому обережніше з тоном написання. І все буде добре.
-
А на скільки більше, можливо ви володієте інформацією? І чи будуть такі запити від інших офіцерів? Можливо ви щось знаєте зсередини? Може змінилися правила гри?
-
А якщо я подавався в кінці листопада, по свм, заповнював все по свм. 4 грудня отримав листа що можу заповнювати аплікацію на номінацію. І в мене було менше 10К на рахунку, як я міг пройти по сво? Без достатніх вказаних коштів?
-
То може хтось вийде і скаже, що ліміт вичерпано, і ті хто подався по спецвибірці не використали свій шанс, так може люди будуть планувати своє майбутнє, а не чекати по року на номінації, а потім всіх під откос. А то як завжди, ми всім винні, а нам дають шанс, вічне стадо баранів, як жаль.
-
Так 🙂 але почекайте день другий, заспокойтеся.
-
Без підпису
-
Так от про зменшення темпів еміграції і треба говорити, а не про наданий шанс.
-
Якщо така тенденція, то буде зміст написати колективну скаргу на офіцера. У нас всі умови виконані, що на SWO, що на SWM, яким чином нас запхали в close relatives - це загадка. Я написав LOE з 4 пунктами і аргументацією чому close relatives doesn’t make any sense for us but it looks like human factor is still the key here.
-
Лілія, я повністю адекватна людина, і перед тим як відправляти декілька разів перечитаю.
-
immigratemanitoba.com/2023/12/ukraine-draw-20/#more-26708
-
Доброго вечора,підкажіть сайт де можна дивитись вібірку Манітоба
-
Зараз я вказав 15000$. Треба 16000 по СВО