Імміграція до Манітоби
-
Тобто зараз єдиний шанс це пояснювальний лист.
-
Я всі ваші відео ретельно передивилася і подавалася по ним і на візу і на номінацію, дякую вам за це! Але при всій повазі там немає інформації, що якщо вас вибрали по спецвибірці, але ви подавали ЕОІ по СВМ, то ви будете автоматично перенаправленні на СВО
-
Відправити стейтменти маю на увазі
-
А якщо запросять всю сумму, 10К, чи можна буде їх покласти на рахунок зараз і відправити? (Тобто позичити у когось) Чи аони повинні були буде вже з початку, чи останні 3 міс?
-
Ви іронізуєте, а у людей уже пів голови за сьогодні посивіло))
-
Hi everyone, so we have a confusion what to do: We receive in the airport the work permit sept 17, 2022 to 05 April 2025, so one Ukrainian girl told me that I need to apply for one permit more because gonna be free because you only can extend until 31 march 2024, I apply 30 march 2024 and they give me another work permit from September 2024 to 05 December 2025. But we can’t apply until my husband receive a full time in his work (he have a license because he makes a security certificate) . So could apply again for new work permit or I need to call to border to ask why they gave us some months and other people 3 more years, or I send a web form or just apply for one more ?
-
Доречі, якщо я потрапив в останню спецвибірку і чекаю номінацію. Подався як на СВМ, але вимоги виконую для обох напрямках. І наприклад отримаю номінацію по СВО, чи можу я її залишити і далі подаватись на федеральний? Чи обовʼязково треба їм писати щоб виправили на СВМ? Бо я наприклад маю мову і гроші і мені байдуже яка там буде номінаці, всі документи і так підгружу. Дякую
-
So I need to apply again for one more before march 31 ?
-
But they just give us some months not 3 years he is Ukrainian citizenship and valid passport
-
Until 2027 my husband, mine 2026 but I’m Mexican and u can renew it and also my baby is 2026