Імміграція до Манітоби
-
Якщо ви зайдете на сайт, і побачите які вибірки проходять, ви зрозумієте, що кількість ваших балів не відіграє важливу роль, так же як і те що Master degree з українським дипломом. Зараз таки правила «гри»
-
Програма не працює належним чином і зовсім нема прозорості, це сьогоднішня реальність…
-
Програма працює в економічних інтересах провінції в першу чергу. Манітоба фактично єдина провінція, яке ще в ручному режимі томах вибірки. Інші не паряться і тимчасово припиняють програми. Також MPNP працює дуже швидко зараз, набрали додаткових людей, планують виконати план по 9500 номінацій на даний рік.
-
Так я згоден, це економічна програма, але чесно кажучи краще б аби зупинила, або зробила хоч прозорими, розділивши студентів і працівників без місцевої освіти… Бо фактично це ніяка не конкуренція і бали взагалі ніякої ролі не грають коли ці два різні напрямки обʼєднані в один.. Бо сидиш, чекаєш з моря погоди і не факт що дочекаєшся
-
Поділіться будь ласка посиланням , де берете цю статистику. Дякую
-
З такою швидкістю почали розглядати, що аж сайт не витримав напруги
-
Дякую . Я просто не бачу де саме можна знайти про кількість людей з високим балом
-
Про «дуже швидко» прям насмішили)))
-
Якщо високі бали з мови, є кошти і рік канадського досвіду, то є зміст створювати Express Entry профіль, бо як показує практика провінція може в будь-який момент відфутболити 🙂
-
4 місяці у статусі ін процес для простого кейсу (роботу не змінювали, попередній досвід також без перерви на 1 роботі, гроші на рахунку є, кожен місяць оновлюю пейстаби та стейтмент, у інших провінціях не були одразу їхали до Манітоби) як на мене це мʼяко кажучи не швидко