Імміграція до Манітоби
-
Запитання до людей, котрі отримали номінацію. О котрій годині ви отримали заповітний емейл із LOA?
-
А скільки зараз час очікування на федеральному етапі?
-
Уже маємо діапазон між 9:15 та 14:30, коли може прийти лист
-
На вихідних точно не отримаєте ,чекайте вівторка
-
What application did you submit: вибирати Provincial Nominee ? Ми ж не Federal skilled worker ( ми Skilled worker in Manitoba) .
-
Доброго вечора, хочу повідомити ircc про зміну роботи( я не головний аплікант) , ми на федеральному етапі, і я трохи заплуталась: 1) Application number це те саме що і receipt number в чеку про оплату( там літера і 9 цифр, також знаходиться над штрихкодом) ? І 2) запитання What did you apply for : Permanent Residence, а далі не знаю,що правильно обрати .
-
Дякую всім за підказки і гарних вихідних!
-
І останнє, якщо ми вже в Канаді і почались на пр уже тут то нашу заявку обробляє офіс INSIDE Canada ?
-
Як стати спонсором рідної сестри, яка знаходиться у Канаді, для отримання PR у Манітобі? Не враховуючи спеціальну програму для українців, котра буде діяти до Жовтня цього року. Чи немає ніяких обмежень у подібному спонсорстві?
-
Там, наче, залишився QR код, має спрацювати
-
Пане Wes, а якщо мій чоловік має дорослих дітей від попереднього шлюбу, вони давно живуть окремо зі своїми сім'ями. Ми їх звісно вказали в Additional family information про мого чоловіка, але не заповнювали їх в усі інші форми як family members, бо подробиць їх життя не знаємо. Нам можуть повернути через це аплікацію?