Імміграція до Манітоби
-
В мене мама обрала одяг🤣
-
Здpaвcтвуйтe! Ищу пapтнepoв для дoлгocpoчнoгo взaимoвыгoднoгo coтpудничecтвa. Ecли вы xoтитe пpoвecти cвoбoднoe вpeмя пpoдуктивнo и увeличить cвoю пpибыль, этo пpeдлoжeниe для вac! Мы пpeдocтaвляeм:🎓 -Пoлный дocтуп к инcтpумeнтaм и oбучeнию -Пoддepжку oпытныx cпeциaлиcтoв нa кaждoм этaпe -Вoзмoжнocть coвмeщaть c любoй дpугoй дeятeльнocтью Уcлoвия:🧑🏻💻 -Oт $800 в нeдeлю -Минимум зaтpaчeннoгo вpeмeни -Гибкий гpaфик, идeaльнo пoдxoдит для тex, ктo цeнит cвoё cвoбoднoe вpeмя. -Oт 21 гoдa Для пoдpoбнoй инфopмaции oбpaщaйтecь cюдa: CriptoinfI
-
Мій вчитель з англійської в школі казав що я ніколи не буду розмовляти англ….і я зараз в Канаді спокійно спілкуюсь англ.😅
-
Вітаємо, Liudmyla Pavliuk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Який чудовий вчитель, обожнюю таких
-
Вже кілька місяців є ця кнопка
-
Коли номінацію отримали у вас є півроку щоб податись на федеральний